Dil desteği yok değil. Klavyede türkçr karakter yok. Ü ğ ş i ö ç hepsi normal yerinde ama üstünde farklı şeyler varbu klavyede türkçe dil desteği yok
Dil desteği yok değil. Klavyede türkçr karakter yok. Ü ğ ş i ö ç hepsi normal yerinde ama üstünde farklı şeyler varbu klavyede türkçe dil desteği yok
ben z11 öneriyorum demedim sadece aldım dedimkonu sahibinin bütçesi 1000 tl ve siz 300 TL'ye dandik bir klavye öneriyorsunuz bu bütçede zaten klavye olmazken ben giriş - orta segment bir klavye öneriyorum tüm forumlarda önereb insanları görebilirsiniz bu bütçe için pusat k3 pro en iyilerden
o dil desteği olmamak oluyor klavye ingilizce türkçe değil ayrıca noname aliexpress ürünlerine güvenilmezDil desteği yok değil. Klavyede türkçr karakter yok. Ü ğ ş i ö ç hepsi normal yerinde ama üstünde farklı şeyler var
No name dediğin klavyeler ajazz ve e-yooso falansa sen hiç yorum yapma bencealiexpress'den alınan noname klavyelerden bir hayır geleceğini zannetmiyorum ama siz bilirsiniz
ayrıca istediğiniz gibi büyük enter var
Hocam siz satın alırken para birimi TL olarak mı aldınız yoksa dolar olarak mı ?güzel gelmese bile modlanır, switch degıstırılır vb. kaliteli olmadıgına eminim ama 400 lıra gercekten cezbediyor bence
Tamam sen alma kardeşim boşuna stok yemeo dil desteği olmamak oluyor klavye ingilizce türkçe değil ayrıca noname aliexpress ürünlerine güvenilmez
dolarla aldım, yaklaşık 30 lira daha ucuza gelmıstı yanlış hatırlamıyorsamHocam siz satın alırken para birimi TL olarak mı aldınız yoksa dolar olarak mı ?
Dolar olarak alırsan bir tık daha ucuz oluyor 15-20 tl fark eder en azHocam siz satın alırken para birimi TL olarak mı aldınız yoksa dolar olarak mı ?
Bankadan herhangi bir işlem yapmama gerek var mı yoksa doları tl ye çevirip bankadan öyle mi kesiyor.Dolar olarak alırsan bir tık daha ucuz oluyor 15-20 tl fark eder en az
hayır gerek yok, direkt tl karşılığını kesiyorBankadan herhangi bir işlem yapmama gerek var mı yoksa doları tl ye çevirip bankadan öyle mi kesiyor.
Banka kendisi çevirip tl olarak kesiyor hesabından senin hiçbir şey yapmana gerek yokBankadan herhangi bir işlem yapmama gerek var mı yoksa doları tl ye çevirip bankadan öyle mi kesiyor.
Peki teşekkür ediyorum.Banka kendisi çevirip tl olarak kesiyor hesabından senin hiçbir şey yapmana gerek yok