600TL En İyi Kulaklık

Pair

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
293
Kulaklık için 600tl bütçe ayırdım. Kendi kulaklığım gamepower medusa ve çok terletiyor beni, sağ taraftaki kulak padi aşındı, soyuldu. 600TLye steelseries almayı düşünüyorum. Farklı bir terletmeyen kulaklık öneriniz varsa alabilirim. Kesin iyi olmayan ekipmanları iyi diye övmeyin lütfen. Test ettiğiniz, araştırdığınız kulaklıkları önerirseniz sevinirim. Teşekkürler.

corsair hs 60 bak derim

• Beğen
Reaksiyonlar: Pair
HyperX Cloud 2 alabilirsin

• Beğen
MH630 düşünebilirsin terlemesin istersen. Fury X ve HS50 Pro da iyi birer seçenek. Sizin yerinizde olsam indirim bekler Kraken T.E. alırdım. Peşlerindeki kellerle terletmiyor. Bu arada Arctis almayın fiyatına göre iyi değiller.

• Beğen
  • Beğen
Hs60 kullanıyorum sorularını sorabilirsin

• Beğen
2. el temiz hyperx bulursun 500-600'e letgoya falan bak. Bulamazsan yardımcı olurum.

• Beğen
Hs60 kullanıyorum sorularını sorabilirsin
Çok fazla ağır geliyor mu? Yani takınca aşağı doğru çöküyor mu? Ayrıca terliyor musunuz ve de üstteki arkadaşın yazdığı gibi benim kulaklığımda hiçbir ses yokken cızırtı çıkartıyor çok inceden bu var mıdır?

Çok fazla ağır geliyor mu? Yani takınca aşağı doğru çöküyor mu? Ayrıca terliyor musunuz ve de üstteki arkadaşın yazdığı gibi benim kulaklığımda hiçbir ses yokken cızırtı çıkartıyor çok inceden bu var mıdır?
Kafamdan hic dusmedi terletiyor ama kullanim surene bagli ben yazın 2 saat oyun oynadım anca terledi kafam ve cızırtı dip ses gibi hic sorunu yok gönül rahatligi ile alabilirsin butcendeki en iyi kulaklık

• Beğen
Geri