600₺ ile Müzik için kulaklık önerisi

erencavdarr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
717
Bütçe olarak kafamda bir şey yok fakat genel olarak en çok müzik dinliyorum, dizi-film izliyorum ve bilgisayarda da aktif olarak kullanacağım. Asıl amacım oyunlarda ses kasmak değil, yani oyun oynuyorum ama normal kulaklıkla da oynarım benim için bir kriter değil. Telefonda tws kulaklığım var fakat pahalı bir şey alırsam hem pc hem de telefona bağlamak isterim tabii. Kasa kullandığım için bluetooth yok pc için.

Bas performansı falan güzel müzikte pişman etmeyecek bir şey olsun. Bütçe kafamda belirleyeyim ama sizin önerilerinizle şekillenebilir. 600₺ diyeyim ama eski fiyatlar değil bakalım bu fiyata neler var ona göre bütçemi artırmayı denerim.

Son düzenleme:
aux kablosu taklıyor onunla bağla
performans kaybı oluyor mu? bir de mesela bende gamepower luna 7.1 var ses performans açısından çok fark görebilir miyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eski bir bluetooth kulaklığımı aux ile bağlayınca ses dahi vermemişti ama tabi markası iyi değildi

Demek istediğim aslında şu; Bilgisayarda çok kullanacağım, bu yüzden jack girişi sağlıklı bulmuyorum tecrübelerime dayanarak. Sizce nasıl bir seçim yapmalıyım. Dediğim gibi ilk amaç müzik ikinci amaç medya,sinema,oyun

Son düzenleme:
performans kaybı oluyor mu? bir de mesela bende gamepower luna 7.1 var ses performans açısından çok fark görebilir miyim

eski bir bluetooth kulaklığımı aux ile bağlayınca ses dahi vermemişti ama tabi markası iyi değildi

Demek istediğim aslında şu; Bilgisayarda çok kullanacağım, bu yüzden jack girişi sağlıklı bulmuyorum tecrübelerime dayanarak. Sizce nasıl bir seçim yapmalıyım. Dediğim gibi ilk amaç müzik ikinci amaç medya,sinema,oyun
Jack kabloyla daha iyi ses alırsın ve basları da

Jack kabloyla daha iyi ses alırsın ve basları da
Teşekkür ederim cevabın için kaç gündür cevap bekliyorum .d Bu konuda sevindim fakat bir şey daha var. Mesela ben hiphop dinliyorum yani basslar falan önemli benim için. Bass arttırma özelliği jack ile çalışmıyormuş çok aratır mı acaba. Birde bende gamepower luna var, müzik açısından iyi ki almışım dedirtir mi? (Luna pedleri falan pul pul çok soyuluyor takmaya çekiniyorum artık)

Teşekkür ederim cevabın için kaç gündür cevap bekliyorum .d Bu konuda sevindim fakat bir şey daha var. Mesela ben hiphop dinliyorum yani basslar falan önemli benim için. Bass arttırma özelliği jack ile çalışmıyormuş çok aratır mı acaba. Birde bende gamepower luna var, müzik açısından iyi ki almışım dedirtir mi? (Luna pedleri falan pul pul çok soyuluyor takmaya çekiniyorum artık)
Rica ederim Bende hyperx bluetooth kulaklık var jackla dinlediğim zaman bassları hissediyorsun ben bass arttırma kullanmıyorum gamepower iyi vermeyebilir galiba

Rica ederim Bende hyperx bluetooth kulaklık var jackla dinlediğim zaman bassları hissediyorsun ben bass arttırma kullanmıyorum gamepower iyi vermeyebilir galiba
Tasarımı falanda biraz kaba geldi ama tekrar 500₺'ye düşerse almayı düşüneceğim çok öneriyorlar. Bass çok istersem ayriyeten telefondan dinlerim artık :D

Pc Bluetooth aparatı kaliteli bişey 100 tl filan bence değer. Bende var tws kulaklık dahil her şey bağlanıyo. Ses kaybıda yaşamıyorum. Bence pcde de kullanabilirsin yani takılma ona

Geri