hocam teşekkürler fakat söylemeyi unutmuşum tkl olmayacak klavyeRGB Değil malesef ama sizde çok şey istemişsiniz XD.ROYAL KLUDGE G87 TKL Mekanik Oyuncu Klavyesi-Mavi Backlight-Red Switch-Türkçe Tuş Düzeni / Siyah
ROYAL KLUDGE G87 TKL Mekanik Oyuncu Klavyesi-Mavi Backlight-Red Switch-Türkçe Tuş Düzeni Kompakt 87 tuşlu, yerden kazandıran ve ultra ince mekanik klavye tasarımı Masanızda çalışma alanı yaratır ve kendinizi daha rahat hissetmenizi sağlar Taşınabilir tasarım İhtiyacınız olan her yere...shop.connectgame.com.tr
Redragon K552 Kumara Türkçe Oyuncu Klavye Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Redragon K552 Kumara Türkçe Oyuncu Klavye en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Redragon K552 Kumara Türkçe Oyuncu Klavye incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Gamepower Ogre'yi alırdım ben. Bilek desteği işe yarıyor benim için.hocam teşekkürler fakat söylemeyi unutmuşum tkl olmayacak klavye
Mesaj otomatik birleştirildi:
aslında bu fiyatlarda dediğim gibi bir klavye var saber rgb var fakat acaba daha iyi bir şey çıkar mı diye konu açma gereği duydum
hocam ben dw biraz görsele önem veriyorum ve kaldı ki ogrenin bilek desteği çıkmıyor yanlış bilmiyorsam ben öyle kaba olmasını pek sevmiyorum işin doğrusuGamepower Ogre'yi alırdım ben. Bilek desteği işe yarıyor benim için.
Şuanda Gamepower Ogre kullanıyorum klavye kronik sorunlu bir süre sonra tuşlar temassızlık yapıyor garantiye gönderdim ancak 2 hafta sonra bşka tuşlr temssızlık yapmaya başladı. (yeni farkettim "a" harfide gitmiş zor bsıyor)Gamepower Ogre'yi alırdım ben. Bilek desteği işe yarıyor benim için.
Hocam banada aynı şekilde 700 tl ye önerir misiniz?RGB Değil malesef ama sizde çok şey istemişsiniz XD.ROYAL KLUDGE G87 TKL Mekanik Oyuncu Klavyesi-Mavi Backlight-Red Switch-Türkçe Tuş Düzeni / Siyah
ROYAL KLUDGE G87 TKL Mekanik Oyuncu Klavyesi-Mavi Backlight-Red Switch-Türkçe Tuş Düzeni Kompakt 87 tuşlu, yerden kazandıran ve ultra ince mekanik klavye tasarımı Masanızda çalışma alanı yaratır ve kendinizi daha rahat hissetmenizi sağlar Taşınabilir tasarım İhtiyacınız olan her yere...shop.connectgame.com.tr
Redragon K552 Kumara Türkçe Oyuncu Klavye Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Redragon K552 Kumara Türkçe Oyuncu Klavye en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Redragon K552 Kumara Türkçe Oyuncu Klavye incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Biliyorum hocam. Ogre o zaman 300 TL falandı sanırım o yüzden yazmışımdır.Şuanda Gamepower Ogre kullanıyorum klavye kronik sorunlu bir süre sonra tuşlar temassızlık yapıyor garantiye gönderdim ancak 2 hafta sonra bşka tuşlr temssızlık yapmaya başladı. (yeni farkettim "a" harfide gitmiş zor bsıyor)
RK'yi al.Hocam banada aynı şekilde 700 TL ye önerir misiniz?