Berk Atmaca
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,349
Dostlar selam. Önümüzdeki hafta işe girecem. Elte ettiğim parayla güzel bir bilgisayar almak istiyorum. Bana 600w-550w psu önerir misiniz ? 80+ olursa iyi olur.
Sharkoon PSU'larda eski ünitelerden kullanıyor diye duymuştum. Alınabilir ama aynı paraya FSP varken almamak daha doğru olur.![]()
Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Üzgünüm bilmiyordum bende de bu varda ondan önerdimSharkoon PSU'larda eski ünitelerden kullanıyor diye duymuştum. Alınabilir ama aynı paraya FSP varken almamak daha doğru olur.
FSP dünyadaki sayılı PSU üreticilerindendir. Alternatife gerek yok.Çogunlk FSP diyorsa FSP alabilirim. Peki başka alternatifleri var mı bunun ? Cooler Master vb. Bütçem PSU konusunda oldukça geniş.
Anladım. PSU konusunda tedirgin olmakta fayda var. Sistemi ona emanet edicem sonuçta. Yakın zamanda alırım inşallah. Yardımlarnız için teşekkür ederimFSP dünyadaki sayılı PSU üreticilerindendir. Alternatife gerek yok.