Başka oyunda dener misin?Bi fark olmuyor yine 60hz ile 165hz arasında ne değişklik fark etmem gerekiyor ki mesela valorantta etrafa bakarken daha temiz bir geçiş mi olması gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de 1080p'de mi ayarlar?
Başka oyunda dener misin?Bi fark olmuyor yine 60hz ile 165hz arasında ne değişklik fark etmem gerekiyor ki mesela valorantta etrafa bakarken daha temiz bir geçiş mi olması gerekiyor
Hmm.1080 P değil 2k 2560x1440 bi de cs de deneyebilirim başka hiç bir oyunda 165 fps almıyorum zaten
2k da oynarken işte 350 fps falan alıyorum ama ilginç bir şekilde mesela G synç açıkken oyun içi fps göstergesi 165-164fps sabit gösteriyor ama monitör ayarlarında bakıyorum hep değişiyor mesela 2560x1440 @ 165 hz yazıyor sonra 2 saniye sonra 2560x1440 @156 hz yazıyor mesela sonra geri 165 oluyor ama fps hep 165 e sabitHmm.
Farklı bir çözünürlük yapabilirsen onda bir dener misin?
Kaç FPS alıyorsun?
V-sync açık mı?2k da oynarken işte 350 fps falan alıyorum ama ilginç bir şekilde mesela G synç açıkken oyun içi fps göstergesi 165-164fps sabit gösteriyor ama monitör ayarlarında bakıyorum hep değişiyor mesela 2560x1440 @ 165 hz yazıyor sonra 2 saniye sonra 256x1440 @156 hz yazıyor mesela sonra geri 165 oluyor ama fps hep 165 e sabit
V sync kapalı sadece g sync açık neyse saol önerilerin için hepsini tek tek deneyeceğim belki fark daha belirgin olur belki de gsync bozuyodur bu monitörün normalde g sync desteği yok çünküV-sync açık mı?
Bir de o sabit FPS'yi G-Sync yapıyor büyük ihtimal.
Tavsiyem başka bir çözünürlükte dene ve G-Sync falan kapat.
Onun dışında bilemiyorum.
O zaman geriye hiç bir sıkıntı kalmıyor. Sanırım sen fark edemedin ancak 60 hz ve 165 arasında devasa bir fark vardır, fark etmeme ihtimalin olduğunu da düşünmüyorum.Displayport 1.2
Ilginç yani mesela 30 fps ile 60 fps arasındaki fark bariz 30 fps kasıyor 60 kasmıyor kaymak gibi 165 de kasmıyor 60 da ikisi de kaymak gibi akıyor nasıl bi fark fark etmem gerekiyordu onu da bilmiyorum da okudum monitörü almadan önce farkları millet işte aşırı büyük fark var kesin fark edersin falan yazmış bende herhalde otomatik olarak farkı görürüm diye aldım bu kadar barizse ama eski 60hz im de yeni 165hz im de kasmıyor yani gayet akıcıO zaman geriye hiç bir sıkıntı kalmıyor. Sanırım sen fark edemedin ancak 60 hz ve 165 arasında devasa bir fark vardır, fark etmeme ihtimalin olduğunu da düşünmüyorum.
165 hz'in 60hz'e göre daha akıcı olması lazım.Ilginç yani mesela 30 fps ile 60 fps arasındaki fark bariz 30 fps kasıyor 60 kasmıyor kaymak gibi 165 de kasmıyor 60 da ikisi de kaymak gibi akıyor nasıl bi fark fark etmem gerekiyordu onu da bilmiyorum da okudum monitörü almadan önce farkları millet işte aşırı büyük fark var kesin fark edersin falan yazmış bende herhalde otomatik olarak farkı görürüm diye aldım bu kadar barizse ama eski 60hz im de yeni 165hz im de kasmıyor yani gayet akıcı
144'e alıp bi denermisin165 hz yazıyor şeyden de baktım görüntü bağdıştırcı ayarları var ya bi tane aşağıya doğru menü açılıyor ekran kartı bağdaştırıcı ayarlarında orda bir sürü seçenek vardı 60 144 75 falan diye 165 i seçtim uygula dedim ekran 1 saniye siyah oldu sonra geri geldi 165 olmuştu ya benlik sıkıntı var yada bu monitör 165hz değil ama öyle
Bak dostum ben onu şöyle anlıyorum masaüstü arkaplanını siyah yapıp 60hz alıyorum sonra mouseyi sağa sola sabit hızda sallıyorum. İmleç araları 60 hzde biraz daha açık oluyor 165 hz alıp aynı hızda mouseyi sağa sola salla imleç aralarının daraldığını görüceksin en basiti buMerhaba, 1 hafta önce yani monitör aldım eski monitörüm 4k TN panel 1ms 60hz di yenisi ise Curved 2k 165hz VA panel ama windows ayarlarından 165hz e çekmeme rağmen tazelemeyi ben gözle görülür bir fark göremedim eski monitörümden bunu test etmenin yolu var mı gerçekten 165hz mi diye? Ya ben böyle tazeleme hızları gibi şeyleri çok takmadığımdan bana aynı geliyor yada bi sıkıntı var. Yeni monitör asus VG27WQ bu arada