Neler Yeni

60k,70k Arası Masaüstü Render bilgisayar önerisi

ANONİM10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ANONİM
Bütçe
70000
60k,70k bandında Adobe programlarını rahat bir şekilde çalıştırabilecek masaüstü bilgisayar toplamak istiyorum( fiyata monitör dahil ).En az 32gb ram ddr5 bir sistem toplicam ama işlemciler ve anakartlar hakkında pek bir bilgim yok,bu yüzden sizin yardımınıza ihtiyacım var, sistem önerilerinizi bekliyorum.
Bu fiyat bandında dizüstü bilgisayarda önerebilirseniz sevinirim.

Pycoue

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Ben bilmem abdullah dayi bilir
İlgilendiği Kategoriler
Laptop , pc toplama ve diger donanim konulariyla ilgileniyorum
laptop icin cihaztv kanalina bakabilirsin gayet uygun fiyata performansli laptoplar gosteriyor hatta canli yayinda direkt alabilecegin laptopuda soyleyebilir

mehmeths

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mehmet Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Bilgisayar ve Donanım, Yapay Zeka, Yazılım, Çevrebirimleri
render için işlemcinin yüksek olması lazım genelde bu tür render bilgisayarlarında İNTEL kullanılıyor fakat AMD de son zamanlarda güzel işlemciler çıkarttı renderda güzel performans veren. Tercih senin tabi bütçeye bakıyor bir tık. AMD tarafında 7900x3D gibi işlemciler var İNTELDE 14700k gibi işlemciler var ekran kartını hiç bilmiyorum etkisi var mı yok mu ama 3D render yapacaksan yüksek bir ekran kartı alman gerekir. Sacede kurgu montaj ve video düzenlemesi yapacaksan yok yüksek ekran kartına ihtiyacın yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

+ 32GB Ram i 64 yaparsanda senin acından daha faydalı olur programlar acısından.

Bu bağlamda ekran kartına değil aksine işlemci ve rame yatırım yapman iyi olur gibi. Unutmadan SSD depolama alanını unuttum.

ANONİM10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ANONİM
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
render için işlemcinin yüksek olması lazım genelde bu tür render bilgisayarlarında İNTEL kullanılıyor fakat AMD de son zamanlarda güzel işlemciler çıkarttı renderda güzel performans veren. Tercih senin tabi bütçeye bakıyor bir tık. AMD tarafında 7900x3D gibi işlemciler var İNTELDE 14700k gibi işlemciler var ekran kartını hiç bilmiyorum etkisi var mı yok mu ama 3D render yapacaksan yüksek bir ekran kartı alman gerekir. Sacede kurgu montaj ve video düzenlemesi yapacaksan yok yüksek ekran kartına ihtiyacın yok

+ 32GB Ram i 64 yaparsanda senin acından daha faydalı olur programlar acısından.

Bu bağlamda ekran kartına değil aksine işlemci ve rame yatırım yapman iyi olur gibi. Unutmadan SSD depolama
Nvidia nın ekran kartı hızlandırması render alırken büyük kolaylık sağlıyor o yüzden ekran kartı da önemli

Top Bottom