Neler Yeni

60K Altı Telefon Önerisi

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Kutay
Hocam gidip redmi note 10 pro dan iphone 13-16 ya geçiyorsunuz sonra android çöp diyorsunuz sizce bu ne kadar mantıklı?
hocam androidden uzak durma sebebim maddi olarak zor zamanımda iyi ve fp bir telefon alma isteğimle redmi note 10 pro almamdı.120hz ekranı , 8gb rami olan ve 108mp kameralı bir telefondu. özellikleri zamanında gözümü fazla boyadı. o zaman çok büyük hayal kırıklığına uğradım.

BYsimit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
BYsimiti
alıp uzun sene kullanacaksan s25 serisini bekle 8 elite işlemciyle geliyor iphone al satma işinde iyi onun haricince apple bir değişiklik yapmıyor aynısını boyatıp veriyor

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
967
İsim
Muhammet Kürkçü
hocam androidden uzak durma sebebim maddi olarak zor zamanımda iyi ve fp bir telefon alma isteğimle redmi note 10 pro almamdı.120hz ekranı , 8gb rami olan ve 108mp kameralı bir telefondu. özellikleri zamanında gözümü fazla boyadı. o zaman çok büyük hayal kırıklığına uğradım.
Hocam redmi note 10 pro yu aldığınız para ile başka hangi cihazı alsaydınız sorun yaşayacaktınız maalesef çünkü androidde giriş seviyesi neredeyse tüm cihaz insanı kanser etmekten başka bir şey yapmaz bu yüzden giriş seviyesi bir android den iphone a geçip ios cennet demek acayip saçma bir yorum oluyor. Senelerdir amiral gemisi androidler kullandım bir kere aklıma iphone almak gelmedi.

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Kutay
Hocam redmi note 10 pro yu aldığınız para ile başka hangi cihazı alsaydınız sorun yaşayacaktınız maalesef çünkü androidde giriş seviyesi neredeyse tüm cihaz insanı kanser etmekten başka bir şey yapmaz bu yüzden giriş seviyesi bir android den iphone a geçip ios cennet demek acayip saçma bir yorum oluyor. Senelerdir amiral gemisi androidler kullandım bir kere aklıma iphone almak gelmedi.
hocam sorması ayıptır , daha önceden hiç iphone telefon kullandınız mı?

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
967
İsim
Muhammet Kürkçü
hocam sorması ayıptır , daha önceden hiç iphone telefon kullandınız mı?
Ben android kötü yada iphone kötü demiyorum hocam yanlış anlamayın. Dediğim şey birbirlerine rakip olmayan şeyleri karşılaştırmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hangi telefondu ve ne gibi bir sorunla değiştiniz?
Bir sorun ile karşılaşmadım hocam sadece aldığım zaman 1 simin bir ay süresi kalmıştı ve çift telefon dolaşmak istemediğim için sattım tekrar.

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Gökhan
uygulama kesiyor hocam desteği , telefonluk bir sıkıntı değil yani. satışa bakarsak iphone 11 bile hala satılan bir telefon.
dipnot: iphone 11 alanların marka takıntısından aldığını düşünüyorum.
ama sene 2025 , youtube'da şöyle videolar var:
bu ve bunun gibi birçoğu.
hocam samsung övme gibi bir durumum yok ama elimde galaxy note 4 var iki aydır idareten kullanıyorum iphone 6 ile aynı yıl aynı ay çıkan telefonlar izmirdeyseniz yan yana kıyaslamak isterim bence samsung daha hızlı olacaktır iphone'a kıyasla
dediğim gibi telefon yeni format atılmış vs değil iphone de öyle olsun performanslarını kıyaslayalım

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Kutay
hocam samsung övme gibi bir durumum yok ama elimde galaxy note 4 var iki aydır idareten kullanıyorum iphone 6 ile aynı yıl aynı ay çıkan telefonlar izmirdeyseniz yan yana kıyaslamak isterim bence samsung daha hızlı olacaktır iphone'a kıyasla
dediğim gibi telefon yeni format atılmış vs değil iphone de öyle olsun performanslarını kıyaslayalım
izmirde değilim ve iphone 6 kullanmıyorum hocam mesajları okumuyor musunuz gerçekten. apple ın "daha kullanışlı" olmasına dikkat çektim. başkası oyun oynamak ister , farklı bir şey için kullanmak ister onu bilemem. ama fotoğraf kalitesi ve ergonomi açısından daima iphone. note 4 ile kıyaslamanız da saçma. şuan elimde iphone 6 yok ama siz elinizdeki telefon ile bir fotoğraf çekip buraya gönderirseniz hangi telefonun kamerasının daha iyi olduğu az çok tahmin edilebilir.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,822
İsim
Selim
senelerdir android kullanıyordum , ama iphone kullanmaya başladıktan sonra iş değişti. bu saatten sonra da androide geçmem. markadan takıntısından falan değil , apple ekosistemi seni iphone almak için itekliyor. performans falan demeyin , kullanım açısından ve kamera açısından iphone daha iyi ve kolay. en son redmi note 10 pro kullanıyordum ve sorunları falan benimde canıma tak etmişti artık. önce iphone 13 kullandım şimdi ise 16 kullanıyorum ve gayet memnunum. o yüzden bütçenle git ve iphone al. 2 3 sene sonra falan sıkışırsan da az bir zararla yine satabilirsin zaten. android ölü yatırım.
androidden ödenek alanlar da sabaha kadar eleştirebilir.

hala iphone 6 kullanan tanıdığım var. yani zaman dilimini şöyle söyleyeyim; mediakraft prime dönemlerindeydi ve son şampiyon fenerbahçeydi...
Note 10 prodan geçmişsin Apple övüyorsun 🗿 bı zahmet daha iyi olsun birisi orta çağdan kalma en giriş model diğeri amiral telefon

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
ismail sağlam
bence apple cihazlara yönel paran en azından yerinde saysın xiomieye gelecek olursak uzak dur
xiomi a lın maz. satarken satamaz aldın mı sorunlardan kurtulamazsın ulan ayarlara girerken reklam veriyor apk oyun mu telefon mu belli değil

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Gökhan
izmirde değilim ve iphone 6 kullanmıyorum hocam mesajları okumuyor musunuz gerçekten. apple ın "daha kullanışlı" olmasına dikkat çektim. başkası oyun oynamak ister , farklı bir şey için kullanmak ister onu bilemem. ama fotoğraf kalitesi ve ergonomi açısından daima iphone. note 4 ile kıyaslamanız da saçma. şuan elimde iphone 6 yok ama siz elinizdeki telefon ile bir fotoğraf çekip buraya gönderirseniz hangi telefonun kamerasının daha iyi olduğu az çok tahmin edilebilir.
1736626004803.png

1736626021102.png

bence de hangi telefonun hangisi olduğu oldukça açık :)
fotoğraftaki gökkuşağını görünce akllara gelen şey xd

1736626603898.png

1736626694582.png

note 4de hem detaylar hem de dinamik aralık çok daha iyi

Son düzenleme:

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim