bi an 60k bütçe pc sandım :d hahhahahhahhaHerkese iyi günler, başlıkta belirttiğim gibi 60k bütçeye kadar tipi güzel olması ilk tercihim bir araba arıyorum. Önerilerinize açığım.
Gayış gibi heee![]()
BMW / 3 Serisi / 316i / Standart / sahibinden temiz bmw bütün bakımaları yapıldı sahibinden.comda - 933314892
BMW / 3 Serisi / 316i / Standart / sahibinden temiz bmw bütün bakımaları yapıldı sahibinden.comda - 933314892www.sahibinden.com
BMW olarak bunu buldum.(BMW'ciyim ondan)
Gayış edişınn ama ben bu arabayı alsaydım, renk değiştirirdim bunlara siyah yada laciver fena gidiyorGayış gibi heee![]()
2.000₺ artıyor o paryada boyatır al sana gayış gibiGayış edişınn ama ben bu arabayı alsaydım, renk değiştirirdim bunlara siyah yada laciver fena gidiyor
Egzozu unuttun!2.000₺ artıyor o paryada boyatır al sana gayış gibi
Egzozu unuttun!
Polislere ewlence istersen takabilirsinEgzozu unuttun!
Kumandalı olucak kanks, aynasız görünce hemen bas tuşa gir caddeye tünele vın vın vınnnnnnnn!Polislere ewlence istersen takabilirsin![]()
Baba sanayike![]()
BMW / 3 Serisi / 316i / Standart / sahibinden temiz bmw bütün bakımaları yapıldı sahibinden.comda - 933314892
BMW / 3 Serisi / 316i / Standart / sahibinden temiz bmw bütün bakımaları yapıldı sahibinden.comda - 933314892www.sahibinden.com
BMW olarak bunu buldum.(BMW'ciyim ondan)