bi an 60k bütçe pc sandım :d hahhahahhahhaHerkese iyi günler, başlıkta belirttiğim gibi 60k bütçeye kadar tipi güzel olması ilk tercihim bir araba arıyorum. Önerilerinize açığım.
Gayış gibi heeeBMW / 3 Serisi / 316i / Standart / sahibinden temiz bmw bütün bakımaları yapıldı sahibinden.comda - 933314892
BMW / 3 Serisi / 316i / Standart / sahibinden temiz bmw bütün bakımaları yapıldı sahibinden.comda - 933314892www.sahibinden.com
BMW olarak bunu buldum.(BMW'ciyim ondan)
Gayış edişınn ama ben bu arabayı alsaydım, renk değiştirirdim bunlara siyah yada laciver fena gidiyorGayış gibi heee
2.000₺ artıyor o paryada boyatır al sana gayış gibiGayış edişınn ama ben bu arabayı alsaydım, renk değiştirirdim bunlara siyah yada laciver fena gidiyor
Egzozu unuttun!2.000₺ artıyor o paryada boyatır al sana gayış gibi
Egzozu unuttun!
Polislere ewlence istersen takabilirsinEgzozu unuttun!
Kumandalı olucak kanks, aynasız görünce hemen bas tuşa gir caddeye tünele vın vın vınnnnnnnn!Polislere ewlence istersen takabilirsin
Baba sanayikeBMW / 3 Serisi / 316i / Standart / sahibinden temiz bmw bütün bakımaları yapıldı sahibinden.comda - 933314892
BMW / 3 Serisi / 316i / Standart / sahibinden temiz bmw bütün bakımaları yapıldı sahibinden.comda - 933314892www.sahibinden.com
BMW olarak bunu buldum.(BMW'ciyim ondan)