🔥İndirim 60'Lı Varta Kalem Pil 145₺💪🔥[Dip Fiyat]

Almayınn. Kaliteli falan değil ucuz diye aldım duracelle 4 ay giden mouse bunu takınca 3 günde bitti şaka gibi. Mousedan bahsediyorum. Gamepadte de aynı durum. 10 tane duracell al bu fiyata daha uzun ömürlü olur.

Almayınn. Kaliteli falan değil ucuz diye aldım duracelle 4 ay giden mouse bunu takınca 3 günde bitti şaka gibi. Mousedan bahsediyorum. Gamepadte de aynı durum. 10 tane duracell al bu fiyata daha uzun ömürlü olur.
Vartayi araştir 1 duracelldir 2 vartadır ikiside alman malı ve bu pili kullanmadigina o kadar eminim ki.

3. Aydan gidiyor kablosuz mousem bilgin olsun marka kötülemek adet olmuş sizde

Vartayi araştir 1 duracelldir 2 vartadır ikiside alman malı ve bu pili kullanmadigina o kadar eminim ki.

Sen nasıl kaliteli dedin diye övmüş olmuyorsan ben kaliteli değil dedim diye kötülemiş olmuyorum tecrübemi anlatıyorum. 1-2 ay önce 10lu aldım hiç beğenmedim atık pil kutusuna atıp geçtim.

ihtiyacı olan performansını göz önünde bulundurarak düşük güç tüketimi yapan cihazlarda kullanabilir lakin alıyım köşede dursun diyenler vazgeçsin bence.

Çinko karbon pil bunlar alkaline bile değil. Hatta bu pillerin ciddi bir kısmı sahte çıkıyor..

2 gün önce 108 liraya satıldı.
Daha önce de almıştım, gayet başarılı piller.

Düzeltme, AA almıştım ben bu konudaki AAA'ymış.

Ekler

• IMG_20231007_231427.jpg
    IMG_20231007_231427.jpg
    115.2 KB · Hit: 47
Çinko pil almayın aldırtmayın Elektronik cihazların pil takılan yerlerini bozabiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,779
Üyeler
184,499
Son üye
CASStiel
Geri