Entilus
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 805
- İsim
- Entilus
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Trendyoldan evidea satıcısından aldım bende. Paketleme iyiydi. Ama tablada daha önceden olan minik bir iz vardı. Sorun etmedim. Kasımdan beri kullanıyorum. Boya sökülmesi vs yok. Alıntıyı görüntüle
1cm uzunluğunda şöyle bir yara vardı. Belki de bu tarz defolu ürünleri ucuza alıyordur evidea bilmiyorum.
Ceramical ÃalıÅma Masası Bilgisayar Masası Ofis Masası - Atlantik Ãam 60 X 140 Cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ceramical ÃalıÅma Masası Bilgisayar Masası Ofis Masası - Atlantik Ãam 60 X 140 Cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Bunu alıyorum hocam. Eğer sorun olursa trendyol kapıya gelip iade alıyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Koca masayı nasıl götüreyim kargoya sonuçta hocamTabii ki büyük sorun olursa iadesi vardır. Üzerinde daha büyük çizik kabarma vs olsaydı iade ederdim. Veya ayakları yamuk darbeli boyası soyulmuş kullanıma engel vs olsaydı iade ederdim. Anlatılan üründen farklı bir ürün(hasarlı vs. gibi) geldiği zaman iade hakkınız var. Kabul etmek zorundalar. Etmezlerse thhye kadar gidersiniz iş uzar ama her türlü iade almak zorundalar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka birde cs fln oynarken masaya vursak çöker gibi duruyor mu sonuçta üstünde servet olacak kasayı üstüne koymayı düşünüyorum.Trendyoldan evidea satıcısından aldım bende. Paketleme iyiydi. Ama tablada daha önceden olan minik bir iz vardı. Sorun etmedim. Kasımdan beri kullanıyorum. Boya sökülmesi vs yok. Alıntıyı görüntüle
1cm uzunluğunda şöyle bir yara vardı. Belki de bu tarz defolu ürünleri ucuza alıyordur evidea bilmiyorum.
Son düzenleme: