Neler Yeni

Öneri 60x140 sağlam masa önerisi

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Trendyoldan evidea satıcısından aldım bende. Paketleme iyiydi. Ama tablada daha önceden olan minik bir iz vardı. Sorun etmedim. Kasımdan beri kullanıyorum. Boya sökülmesi vs yok. Alıntıyı görüntüle
1cm uzunluğunda şöyle bir yara vardı. Belki de bu tarz defolu ürünleri ucuza alıyordur evidea bilmiyorum.

Bunu alıyorum hocam. Eğer sorun olursa trendyol kapıya gelip iade alıyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabii ki büyük sorun olursa iadesi vardır. Üzerinde daha büyük çizik kabarma vs olsaydı iade ederdim. Veya ayakları yamuk darbeli boyası soyulmuş kullanıma engel vs olsaydı iade ederdim. Anlatılan üründen farklı bir ürün(hasarlı vs. gibi) geldiği zaman iade hakkınız var. Kabul etmek zorundalar. Etmezlerse thhye kadar gidersiniz iş uzar ama her türlü iade almak zorundalar.
Koca masayı nasıl götüreyim kargoya sonuçta hocam

Trendyoldan evidea satıcısından aldım bende. Paketleme iyiydi. Ama tablada daha önceden olan minik bir iz vardı. Sorun etmedim. Kasımdan beri kullanıyorum. Boya sökülmesi vs yok. Alıntıyı görüntüle
1cm uzunluğunda şöyle bir yara vardı. Belki de bu tarz defolu ürünleri ucuza alıyordur evidea bilmiyorum.
Kanka birde cs fln oynarken masaya vursak çöker gibi duruyor mu sonuçta üstünde servet olacak kasayı üstüne koymayı düşünüyorum.

Son düzenleme:

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz

Bunu alıyorum hocam. Eğer sorun olursa trendyol kapıya gelip iade alıyor mu?

Koca masayı nasıl götüreyim kargoya sonuçta hocam

Kanka birde cs fln oynarken masaya vursak çöker gibi duruyor mu sonuçta üstünde servet olacak kasayı üstüne koymayı düşünüyorum.
Hocam maalesef bilmiyorum kapıya geliyorlar mi gelmiyorlar mi.
Çöker gibi durmuyor. Altında metal olduğu için sağlam duruyor bence. Bu fiyat bandında en iyisi diye düşünüyorum

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Hocam maalesef bilmiyorum kapıya geliyorlar mi gelmiyorlar mi.
Çöker gibi durmuyor. Altında metal olduğu için sağlam duruyor bence. Bu fiyat bandında en iyisi diye düşünüyorum
Size mng kargo ile mi gelmişti? Teşekkürler hocam bunu alacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,885
Üyeler
161,355
Son üye
xKtalTRxxx
Top Bottom