Toji Fushiguro
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 5
- İsim
- Ramazan Yalım
- Bütçe
- 620
Öncelikle Merhaba,
620 TL'ye güzel bir kulaklık arıyorum. Güzel mikrofonlu ve güzel ses kasabilecegim bir kulaklık. Kısacası F/P araştırdım 5 tane buldum ama hangisini alsam karar veremedim. Siz değerli arkadaşlardan yorum istiyorum ya da siz önerir misiniz?
620 TL'ye güzel bir kulaklık arıyorum. Güzel mikrofonlu ve güzel ses kasabilecegim bir kulaklık. Kısacası F/P araştırdım 5 tane buldum ama hangisini alsam karar veremedim. Siz değerli arkadaşlardan yorum istiyorum ya da siz önerir misiniz?
Corsair Void Elite Stereo CA-9011208-EU Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri
Corsair Void Elite Stereo CA-9011208-EU Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Razer Kraken Kulaklık Gaming Oyuncu KulaklıÄı Fiyatı ve Yorumları - Trendyol
RAZER Kraken Gaming Kulaklık RZ04-02830100-R3M1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Razer Kraken V3 X RGB 7.1 Surround Gaming Kulaklık
Razer Kraken V3 X RGB 7.1 Surround Gaming Kulaklık fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr