- Konu Sahibi Konu Sahibi
güncelledim teşekkürlere el mahkum 0 alıp geçin o zaman psu olarakta cx750 1 yıl rahat idare eder ama soğutucuyu kesinlikle güncelleyin.
yazıları okumadan cevap yazıyorsun sanırım soğutucuyu arkadaşın önerdiği ile değiştirdim 32GB lık nasıl bir ram öneririrsini 6000mhz almadım dar boğaz yapar işlemciyle diye yeterli geldi 2x16 yerine 1x32 ye döneceğim bir öneriniz var mı 4k bandında ekran kartının da gereksiz para olduğunu düşünmüyorum saf güç konusunda haklısınız fakat nvidia 3D programlarla daha uyumlu çalıştığını kesinlikle söyleyebilirim yoksa bende bayılmıyorum 16GB lık Amd ekran kartı almak yerine el mahkum nvidia ya kaldık ve kasa hakkında herhangi bir yorum bulamadım sadece güzel gözüktüğü için aldım varsa bir şikayet link atarsınız sevinirim ram önerinizi bekliyorumAnakartın hariç hepsi, ekran kartın gereksiz para ve performansı iyi değil bitfenix soğutucu almışsın ürünü araştırdın mı soğutma performansı berbat, m2 de crucial almışsın kingston renegede varken ne alaka mesela ram düm düz basit soğutma bloklu kingstonun en dandik c36 ramini almışsın, patriotun mis gibi ramleri varken kasa powebost nedir dostum sactan bir kasa yorumlarını ya da şikayet vardan şikayetlerini okudun mu? i714700KF işlemci alıyorsun wattı deli gibi çeken bronz psu kullanıyorsun) vs vs bebnim dizdiğim sistem de amd tabanlı ben işlemcimi kıstım 7500f aldım ama geri kalan tüm parçalarım msı deepcool
)