Arkadaşlar merhabalar. Bana lütfen yardımcı olun. Rtx2060 lı bu fiyata kasa istiyorum bana ürün linki veya nerden ne alayım yardımcı olurmusunuz??
- Yazan herkese çok teşekkür ederim
İşlemci bi tık düşük 500w yetmez ve galax markası biraz şüpheli geldi bana ssd ise düşük yükseltirsem bütçe aşıyor![]()
Teknobiyotik P2 AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, RTX2060 6GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik
<iframe width="870" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/MGu5n6LHssk" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>www.teknobiyotik.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çok iyi sistem
ssd yeterliİşlemci bi tık düşük 500w yetmez ve galax markası biraz şüpheli geldi bana ssd ise düşük yükseltirsem bütçe aşıyor
Asus dual daha iyi gibime geldi galax markasına güvenemiyorum sadece yoksa sistem iyi abkart biraz da işgillissd yeterli
500w yeterli yoksa zaten satamazlardı
ve galax markası iyidir bir asus rog beklemeyin tabii
eger savunmasız psu sizin için sıkıntı yaratmayacaksa incehesaptakini alabilirsinizAsus dual daha iyi gibime geldi galax markasına güvenemiyorum sadece yoksa sistem iyi abkart biraz da işgilli![]()
Teşekkürlereger savunmasız PSU sizin için sıkıntı yaratmayacaksa incehesaptakini alabilirsiniz
ve adatasu630 ssd de malesef kronik sorunlu
söylemek istedim
bunlar yerine
sorunsuz ve galax daha iyidir
Sistem gayet iyi ama anakartı Gigabyte B450M S2H yaparsanız daha iyi olur.Asus dual daha iyi gibime geldi galax markasına güvenemiyorum sadece yoksa sistem iyi abkart biraz da işgilli![]()
Ama yok :/3300x varsa yap![]()
Teknobiyotik P2 AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, RTX2060 6GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik
<iframe width="870" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/MGu5n6LHssk" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>www.teknobiyotik.com
500w yetmeseydi oraya 500w sistem yapıp piyasaya sürmezlerdi.İşlemci bi tık düşük 500w yetmez ve galax markası biraz şüpheli geldi bana ssd ise düşük yükseltirsem bütçe aşıyor