K1dot
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,873
10 bine düşüyordu sanırsam tekrar bir kontrol etmek lazımg65b dediğiniz ne kadar acaba ? İndirimli
10 bine düşüyordu sanırsam tekrar bir kontrol etmek lazımg65b dediğiniz ne kadar acaba ? İndirimli
Önereceğiniz bi monitör var mıdır peki ? Asus'tanMonitor tartismasina yorum yapacagim sadece, Dell de guzel Asus da, ayni ayardalar Asus'un sevdigim yanı Type-C ve kulaklik girisinin olmasi ve 15 FPS daha fazla, bunlar 3k fazla fiyata deger mi? Kimi icin deger kimi icin degmezBuna alıcı karar verir.
Bu IPS, yukarda konusu gecen monitor ben begeniyorum sahsenÖnereceğiniz bi monitör var mıdır peki ? Asus'tan
Hocam bu çok pahalı ben monitöre en fazla 10k bütçe ayırabilirimBu IPS, yukarda konusu gecen monitor ben begeniyorum sahsen
![]()
Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 11.289,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu da Asus un OLED monitoru bu da cok guzel kardesim bunu kullaniyor
İlki 10k zaten, indirimle daha da düşüyor ara sıra, digeri oled olan pahali zaten evetHocam bu çok pahalı ben monitöre en fazla 10k bütçe ayırabilirim![]()