Çözüldü✓ Amd 7 7800x3d işlemcili Sistem Tavsiyesi Bütçe 70K

Hocam teşekkür ederim öncelikle soğutucu önermemişsiniz galiba onu ne önerirsiniz bir de bu sistem bana kaça patlıyor bütçemi aşıyor mu monitör önerini de göremedim
thermalte'ın 360mm sıvı soğutcuları iş görebilir hocam

Amd 7 7800x3d işlemcisi fazla sıcak çalıştığını duydum o yüzden soğutucu önemliymiş galiba​

hocam ben soğutuculardan pek anlamam ama fiyatı hesaplarken 2k da soğutucu payı bıraktım

Merhabalar arkadaşlar 2.el sistem alacaktım bütçem kısıtlı olduğu için forumdaki arkadaşlar alma deyince bi tereddüt ettim ve sıfır almak istiyorum. Bütçem Monitör dahil 70K 75K'da zorlayabilirim bana amd 7 7800x3d işlemcili bi sistem önerebilir misiniz. İyi güzel fps alabileceğim bi sistem bana yeterli olacaktır sadece oyun için topluyorum. Çok anlamıyorum bu kasa toplama olaylarından yardımcı olursanız çok sevinirim. Darboğaz olayları vs varmış gerçekten hiç anlamıyorum :) Bana Monitör dahil 70 75 bin Tl önerilerinizi bekliyorum. Hazır sistemde olabilir. Teşekkürler şimdiden herkese
Ekran kartı

Anakart

Ram

Ssd

Kasa+PSU

Soğutucu

Monitör

Ekran kartı

Anakart

Ram

Ssd

Kasa+PSU

Soğutucu

Monitör
anakart bu daha iyi hocam indirimde su an

Ekran kartı

Anakart

Ram

Ssd

Kasa+PSU

Soğutucu

Monitör
Bu sistem 76.713 lira yapıyor bütçe arttırırsaniz düşünülebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anakart bu daha iyi hocam indirimde su an
İyi güzel anakartta görüntüyü bozuyor :D

Monitör'de atmışsınız monitör dahil dediğiniz bütçeye çıkabilirim tabi ki son olarak bu sistemi toparlarsam bana güzel fps performans verir mi ve bi kaç yıl götürür mü :)

Monitör'de atmışsınız monitör dahil dediğiniz bütçeye çıkabilirim tabi ki son olarak bu sistemi toparlarsam bana güzel fps performans verir mi ve bi kaç yıl götürür mü :)
Bir kaç yıl mı hocam düzgün bakıldığında 10 yıl bile götürür

sicakliklari arasinda 20 dereceye yakin fark var hocam bosver goruntuyu :)
hem insanlar tufnalacam diye 2k fazla veriyolar bu ucuz bi de :D

sicakliklari arasinda 20 dereceye yakin fark var hocam bosver goruntuyu :)
hem insanlar tufnalacam diye 2k fazla veriyolar bu ucuz bi de :D
Evet arkadaşa bırakıyorum ben anakart konusunu sonuçta ekran kartı vs gelince cücük gibi oluyor

Geri