- Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum seninkilere kötü demdin gaming gen gtr 4080 var dedim parçalari kötü dedim yanlış anlamışsın bana hazır sistem olarak atabilceğin varmmı :))attığım parçalar mı kötü ilk olarak 7600x e 7500f varken o kadar para vermek kesinlikle para israfı ikinci olarak bu hava soğutma ile 50-60 derece çalışan işlemciye 360 mm sıvı soğutma almak para israfı 3 şeçtiğin anakart fiyatına göre şaçmalık 4 ramler rezalet fiyatına göre 3500 e daha iyi çip daha iyi mhz alıyorsun ve 16 gb ram alıyorsun şeçtiğim ram 32 gb aynı şekilde o kasaya 7 k vermekte şaçmalık tamamen kazıklanmak istiyorsan alabilceğin bir sistem
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim parçalar artı 4080 alırsın tabi kazıklanmak istiyorsan orası farklı bir şeçenek
Mesaj otomatik birleştirildi:
parçalar hakındaki düşencen ne kralDostum herşeyi geçiyorum zevkler tartışılmaz ama 2 seneden beri siyah kasa kullanan biri olarak söylüyorum alıyorken kasanı beyaz al yan panel camlı olsun ve en kral kasalar bile daha uyguna gelir. Açıkçası beyaz kasa çok estetik duruyor daha yeni aldım yıllardan beri mallık yapmışım diyebilirim