samaras00
80+ Silver
Dahası
En iyi render işlemcisi de AMD tarafında
Kullandığı programlara göre değişir bence . Ne kullanacak bilmioz ki
En iyi render işlemcisi de AMD tarafında
Bu sistemi ben toplamadım. Başkasının işinde çalışınca patron ne isterse onu almak zorunda kalıyorsunuz. Mediamarkt tan fiyat listesi alınmış. Güç kaynağı , ram ve ssd parçaları yetersizdi diğer tüm parçalar fiyat listesinde ne ise onu aldırdım.En iyi render işlemcisi de AMD tarafında
Kullandığı programlara göre değişir bence . Ne kullanacak bilmioz ki
Anlıyorum. patron ne derse o sonuçta. Bütün parçaları tek bir yerdenmi alıcaksın?Bu sistemi ben toplamadım. Başkasının işinde çalışınca patron ne isterse onu almak zorunda kalıyorsunuz. Mediamarkt tan fiyat listesi alınmış. Güç kaynağı , ram ve ssd parçaları yetersizdi diğer tüm parçalar fiyat listesinde ne ise onu aldırdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
- Photoshop.
- Illustrator.
- InDesign.
- Lightroom.
o parçaların toplamı 55 bin.4080 toplarsın o paraya 4070 ne.
VULCAN-5500 / AMD Ryzen 5 5500 MPK / GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
VULCAN-5500 oyuncu bilgisayarı GALAX RTX 4060 ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5500 işlemci ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Yazdığım linklerden alıncak.Anlıyorum. patron ne derse o sonuçta. Bütün parçaları tek bir yerdenmi alıcaksın?
Yazdıkların iyi .o parçaların toplamı 55 bin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yazdığım linklerden alıncak.