samaras00
80+ Silver
Dahası
En iyi render işlemcisi de AMD tarafında![]()
Kullandığı programlara göre değişir bence . Ne kullanacak bilmioz ki
En iyi render işlemcisi de AMD tarafında![]()
Bu sistemi ben toplamadım. Başkasının işinde çalışınca patron ne isterse onu almak zorunda kalıyorsunuz. Mediamarkt tan fiyat listesi alınmış. Güç kaynağı , ram ve ssd parçaları yetersizdi diğer tüm parçalar fiyat listesinde ne ise onu aldırdım.En iyi render işlemcisi de AMD tarafında![]()
Kullandığı programlara göre değişir bence . Ne kullanacak bilmioz ki
Anlıyorum. patron ne derse o sonuçta. Bütün parçaları tek bir yerdenmi alıcaksın?Bu sistemi ben toplamadım. Başkasının işinde çalışınca patron ne isterse onu almak zorunda kalıyorsunuz. Mediamarkt tan fiyat listesi alınmış. Güç kaynağı , ram ve ssd parçaları yetersizdi diğer tüm parçalar fiyat listesinde ne ise onu aldırdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
- Photoshop.
- Illustrator.
- InDesign.
- Lightroom.
o parçaların toplamı 55 bin.4080 toplarsın o paraya 4070 ne.
![]()
VULCAN-5500 / AMD Ryzen 5 5500 MPK / GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
VULCAN-5500 sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4060 ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5500 işlemci ile üst seviye oyun deneyimini sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Yazdığım linklerden alıncak.Anlıyorum. patron ne derse o sonuçta. Bütün parçaları tek bir yerdenmi alıcaksın?
Yazdıkların iyi .o parçaların toplamı 55 bin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yazdığım linklerden alıncak.