Neler Yeni

65 kilo %16 yağ oranı sizce kötü mü?

Semihh35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Semih aytekin
Merhaba arkadaşlar fitness a gidiyorum bu 2. Ayım arkadaşımla konuşuyorduk ve o şöyle dedi senin fiziğine göre bu yağ oranı fazla demişti sizce bu kiloya bu yağ oranı kötü müdür?

RivyalıGeraltt

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar fitness a gidiyorum bu 2. Ayım arkadaşımla konuşuyorduk ve o şöyle dedi senin fiziğine göre bu yağ oranı fazla demişti sizce bu kiloya bu yağ oranı kötü müdür?
takma kafana nede olsa spora başladın yakarsın

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ömer
%16 olduğunu nereden biliyorsun makineler hatalı ölçer görmeden anlayamayız %16 ise bi tık fazla ama daha ilk aylardasın kas yapmak öncelikli olmalı kilo vermek değil

Semihh35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Semih aytekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
1.76
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bel 77.5 bir internet sitesinden bakmıştık.
internetten öyle bakmayın gerçek testler yapılıyor yağ oranlarını ölçmek için baya pahalı tutuyor ama o adamların fotografı ile kendinizi karsılastırın

Semihh35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Semih aytekin
%16 olduğunu nereden biliyorsun makineler hatalı ölçer görmeden anlayamayız %16 ise bi tık fazla ama daha ilk aylardasın kas yapmak öncelikli olmalı kilo vermek değil
Şuanda çokta kilo aldırıcı şeyler yemiyorum sabahları yulaf öğle pirinç unu akşam yağsız yemekler arada tavuk göğüsü yiyiyorum.

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ömer
Şuanda çokta kilo aldırıcı şeyler yemiyorum sabahları yulaf öğle pirinç unu akşam yağsız yemekler arada tavuk göğüsü yiyiyorum.
sen şu an sadece ağırlık çalış kas geliştirmeye bak 70 kilolara çıkınca ufak bir diyetle 65 lere inersin yağ %12 lere düşer hemde kaslı durursun sonra bir bulk daha yapıp kilo alırsın sonra tekrar diyet bu işler böyle

Semihh35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Semih aytekin
sen şu an sadece ağırlık çalış kas geliştirmeye bak 70 kilolara çıkınca ufak bir diyetle 65 lere inersin yağ %12 lere düşer hemde kaslı durursun sonra bir bulk daha yapıp kilo alırsın sonra tekrar diyet bu işler böyle
Şuan diyet yapmama gerek yok mu yani hocam yukarıda verdiğim beslenme ile devam etmem gerekiyor mu? öğünlerime ne eklemem gerekiyor karbonhidratı arttırmayı düşünüyorum ben kilo almak istiyordum fakat arkadaşım çok yağ var önce yağ yakmamız gerekiyor demişti onu dinlemistim.

şahin doğan

80+ Platinum
Şuan diyet yapmama gerek yok mu yani hocam yukarıda verdiğim beslenme ile devam etmem gerekiyor mu? öğünlerime ne eklemem gerekiyor karbonhidratı arttırmayı düşünüyorum ben kilo almak istiyordum fakat arkadaşım çok yağ var önce yağ yakmamız gerekiyor demişti onu dinlemistim.
Mevcut kilonda yağ yakarsan kemik kalır sadece :D

Semihh35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Semih aytekin
Kardiyoları yarım saat veya 45 dk aralığında yapıyorum. Antrenman bitiminden hemen sonra.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mevcut kilonda yağ yakarsan kemik kalır sadece :D
Yeni başladığım için çok fazla bilgili değilim ne önerirsiniz beslenme olarak.

Mert

80+ Silver
O kiloda o yağ oranında olmak başarı.

Semihh35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Semih aytekin
Top Bottom