65 oyunlu EpicGames hesabını max kaç TL'ye satabilirim

mert.etg^

80+
Reaksiyon skoru
22
1.jpg
2.jpg

3.jpg
4.jpg

5.jpg
6.jpg

7.jpg
arkadaşlar ram almak istiyorum ramimin fiyatı 400₺ en uyguna 300₺ ye buldum elimde 10€ ve 80₺ var şuanlık 164₺ sadece gta5 oluğu için satmıyordum hesabı ama kuzenimin steamında var eğer hesabı satarsam ordan oynarım max kaç ₺ eder.
hesabın steam fiyatı 3.1k falandı en son

Dostum ücretsiz verilen oyunlar pek para etmez herkes aldı zaten, şuan kütüphanene bakıyorum ve pek fark yok benimkiyle :D Ücretsiz verilmeyenleri ayrıca yaz, onların fiyatına göre ücretsizler de biraz ekleme yapar. Öyle hesaplamak daha rahat olur.

Bi' akıllı sensin demi? :D

Bunların bedava dağıtıldığını bilen bir kişi 100 TL'den fazla vermez diye düşünüyorum.
100 yine iyi yorumları okudum böyle hesaplara 20 30 diyenler var ram almak istiyorum biraz para eklensin yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hesabı 3k ya satıcam diyedebi kural eklemedim ayrıca 100₺ de çok iyi para ücretsiz hesap olduğunu bizde biliyoruz

Bedava.

Madem bu Epic hesapları para etmiyor, özelden bana hesap atın.

100, 150 ya da 200 TL'den koy, teklif bekle. Daha yüksekte olabilir.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntülearkadaşlar ram almak istiyorum ramimin fiyatı 400₺ en uyguna 300₺ ye buldum elimde 10€ ve 80₺ var şuanlık 164₺ sadece gta5 oluğu için satmıyordum hesabı ama kuzenimin steamında var eğer hesabı satarsam ordan oynarım max kaç ₺ eder.
hesabın steam fiyatı 3.1k falandı en son
120-150 arası eder ayrıca windowsu güncelleyin

70 liraya satarsın :D

70-100 TL

Geri