Mesut Yılmaz
80+ Bronze
ÖHO için geçerli lakin güzel. İETT içinde böyle olmasını isterim.
İUAŞ için geçerli mi acaba?
İUAŞ için geçerli mi acaba?
Valla almışlar knk Ankara Büyükşehir daha şimdiden fena tepki gösterdiBu uygulama kanun ile getirilmemiş miydi ben mi yanlış hatırlıyorum? Yani Özel Halk Otobüsleri Birliği tarafından karar alınması bu durumu değiştirmez böyle bir durumda
Bre kendini bilmez sultanımıza nasıl laf edersinSultanım yakışmadı
65 Yaş Üstü Toplu Taşıma Ücretli Oluyor
Ekim ayından itibaren 65 yaş üstü olan vatandaşlar artık ücretsiz toplu taşıma ayrıcalığından muaf olacak. Kaynak:forum.donanimarsivi.com
Olması gerekiyorduÖzel Halk Otobüsleri Birliği, tüm Türkiye'de 65 yaş üstü ücretsiz taşıma hizmetini ekim ayında durdurma kararı aldı. KAYNAK
Düşünceleriniz neler?
Oh olsun diyende var, ayıp olmuş diyende.
Alıntıyı görüntüle
Belediyeler izin verdiği sürece sıkıntı olmaz. ÖHOlar ayrı şirket belediyelere bağlı.Yani Özel Halk Otobüsleri Birliği tarafından karar alınması bu durumu değiştirmez böyle bir durumda
Özel Halk Otobüsleri Birliği, tüm Türkiye'de 65 yaş üstü ücretsiz taşıma hizmetini ekim ayında durdurma kararı aldı. KAYNAK
Düşünceleriniz neler?
Oh olsun diyende var, ayıp olmuş diyende.
Alıntıyı görüntüle
İki tarafta farklı konuşuyor. ÖHOB para alacam diyor ve diğeri de para alındığında ceza keseceğim diyor. Peki bu ceza kararını kim belirledi
+111111111Yaşlılar niye 2. sınıf muamelesi görüyor kardeşim. Bence 1. sınıf muamelesi görsün. 2 katı para alın.
Bilmem ben bir şey anlamadımİki tarafta farklı konuşuyor. ÖHOB para alacam diyor ve diğeri de para alındığında ceza keseceğim diyor. Peki bu ceza kararını kim belirledi