Neler Yeni

650.000 TL Bandında Sedan Aile Arabası Önerisi

asmarena6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Berk Era
Eski arabada peug falan başınız çok ağrıtır hocam. Şu piyasada nakitte beklemek kumar. o yüzden öncelikle en yeni yıl modelde araç neyse onlara bakılmalı. Bu bütçede alacağın aracın donanımı 1 çalışacak 3 bozulacak. Bütçe oldukça aracın üstüne ekleyerek daha yüksek bütçeli araçlar alınmalı bence. 1.3 mjet en yeni yıl egea gayet işinizi görür mutlu mesut binersiniz. (1.6 iyidir ama gerek yok dediğim gibi . 1.4 ise alınmaz zaten)

yok kumara gircem diyosanda feleğin çemberinden geçmiş 2008 e90 520D dizel bakabilirsin.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Eski arabada peug falan başınız çok ağrıtır hocam. Şu piyasada nakitte beklemek kumar. o yüzden öncelikle en yeni yıl modelde araç neyse onlara bakılmalı. Bu bütçede alacağın aracın donanımı 1 çalışacak 3 bozulacak. Bütçe oldukça aracın üstüne ekleyerek daha yüksek bütçeli araçlar alınmalı bence. 1.3 mjet en yeni yıl egea gayet işinizi görür mutlu mesut binersiniz. (1.6 iyidir ama gerek yok dediğim gibi . 1.4 ise alınmaz zaten)

yok kumara gircem diyosanda feleğin çemberinden geçmiş 2008 e90 520D dizel bakabilirsin.
Neden baş ağrıtır kronik bir sorunu, parça sıkıntısı vesaire mi var? Herkes çok övüyor ve fotoğraflardan da araç çok diri duruyor. Mesela hiçbir ilanda deri koltuklarda aşınma görmedim. Sadece bazı ilanlarda tuşların üstündeki yazıların silindiğini gördüm.

Şu anda nakitte beklenmiyor dolayısıyla bir acelesi yok. Araç almak için birikim yaptığımız altınları bozacağız.

1.3'de otomatik yok sanırım. 1.6'ya neden gerek yok?

Kumara girmek istemiyorum aslında en sağlam arabayı almayı da istiyoruz. O yüzden babam başta Toyota Corolla baktı zaten. Bozulması çok zor, aşırı sağlam araba. Ancak 508 bahsettiğin kadar kötü mü? Motoru ve şanzımanı çok sağlam diyorlar. Boş Egea almayı gerektirecek kadar riski mi var yani?

yefri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
koray canpolat
Arabalar hakkında pek bir bilgim yok. Babam Toyota Corolla 1.4 D-4D Elegant 2011 bulmuş. Araştırdığım kadarıyla oldukça güvenli ve sağlam bir araba ancak MMT şanzıman olması sebebiyle pek almak istemiyorum. Hız meraklısı değilim ancak 0-100'ü 14.8 olması gözümü biraz korkuttu. Araç sollarken bile acı çektirecekmiş gibi geldi. Dolayısıyla farklı araçlar bulup babama seçenek sunmam lazım. Hem şehir içinde hem de uzun yolda kullanılacak. Sanayiye az uğratacak, mümkünse bol özellikli ve yaklaşık 200-250 bin km arası bir araç olmasını isterim. Ayrıca sedan olması şart. Son olarak Kocaeli veya çevresinde olması lazım. İstanbul-Sakarya-Bursa-Yalova-Bilecik gibi yakın yerler de olur.

Gözüme 2016 Icon paket Fluence'ler çarptı. Dediğim gibi arabalardan pek anlamam ancak özellikleri güzel geldi. Araştırdığım kadarıyla 2012-2015 arası modellerin şanzımanı çok sorun çıkartıyormuş ancak 2016 modellerde bu sorunu çözdükleri söyleniyor. Görünüş olarak da pek eski durmuyor. Bundan daha iyi araçlar illaki vardır diye düşünüyorum. Dolayısıyla konu açtım ve tüm önerilerinizi bekliyorum.

Edit: Araç otomatik olmalı.
auris 1.4d mmt kullanıyorum araç sollamalarda üzüyor malesef , opel astra j kasa 1.6d otomatik bakabilirsin bu aralar ben de bakıyorum değiştirmek için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Serban Aytekin
Modeli nispeten yeni kilometresi nispeten az , sorunu az sorun olunca da masrafı az egea var. Multijetler akıp gidiyor beygiri torku fiyatına göre çok iyi. Yol tutuşu iyi. Araç dolu olsun demişsiniz , o tutmuyor ama dolu araç alınca saydığım artılar gidicek. Al gülüm ver gülüm.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
accent blue al. çok uzun zmaan kullandım az yakar şehir içi üzmez. parçası ucuz tamiri bakımı kolay.

Top Bottom