Eski arabada peug falan başınız çok ağrıtır hocam. Şu piyasada nakitte beklemek kumar. o yüzden öncelikle en yeni yıl modelde araç neyse onlara bakılmalı. Bu bütçede alacağın aracın donanımı 1 çalışacak 3 bozulacak. Bütçe oldukça aracın üstüne ekleyerek daha yüksek bütçeli araçlar alınmalı bence. 1.3 mjet en yeni yıl egea gayet işinizi görür mutlu mesut binersiniz. (1.6 iyidir ama gerek yok dediğim gibi . 1.4 ise alınmaz zaten)
yok kumara gircem diyosanda feleğin çemberinden geçmiş 2008 e90 520D dizel bakabilirsin.
Neden baş ağrıtır kronik bir sorunu, parça sıkıntısı vesaire mi var? Herkes çok övüyor ve fotoğraflardan da araç çok diri duruyor. Mesela hiçbir ilanda deri koltuklarda aşınma görmedim. Sadece bazı ilanlarda tuşların üstündeki yazıların silindiğini gördüm.
Şu anda nakitte beklenmiyor dolayısıyla bir acelesi yok. Araç almak için birikim yaptığımız altınları bozacağız.
1.3'de otomatik yok sanırım. 1.6'ya neden gerek yok?
Kumara girmek istemiyorum aslında en sağlam arabayı almayı da istiyoruz. O yüzden babam başta Toyota Corolla baktı zaten. Bozulması çok zor, aşırı sağlam araba. Ancak 508 bahsettiğin kadar kötü mü? Motoru ve şanzımanı çok sağlam diyorlar. Boş Egea almayı gerektirecek kadar riski mi var yani?