Öneri 650-700 bine kadar tam otomatik araç önerisi

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
700000
Selamlar arkadaşlar,
Ben araç sürmeyi yeni öğreniyorum, henüz ehliyet de yok, bir kaç haftaya ehliyet alıcam aksilik olmazsa.
2 ay once kursta ilk kez direksiyon başına geçtim,1 ay önce ilk arabam olarak Toyota Corolla 2008 model 1.4d manuel vites araç aldım, öğrenmemi sağladı araç şu an araç yani yokuş falan kalkıyorum rahat ama bu debriyaj vites işleri falan bana gereksiz geliyor seveni vardır orası ayrı :) Bende elektrikli scooter var gaza basınca gidiyor frene basınca duruyor aracı da o rahatlıkta kullanmak istediğim için Tam otomatiğe geçmek istiyorum.
Benim aracı satıp üstüne 150-200 bin koyup tam otomatik bir araca geçmek istiyorum, benim beklentiler;
-Mümkünse 2009 dan daha yaşlı olmasın.
-Az yaksın.
-Toyota'nın mmt'si veya Opel Easytronic gibi belalı çakma otomatikler olmasın.
-Sanayici ile akraba yapmasın.
-Bu fiyata mümkün mü bilmiyorum ama Tork Konvertörlü olabilir.

Benim araç 450-520 arası bir fiyata gider muhtemelen, o nedenle 600-700 arası bir araç bakıyorum.

Clio 4-4.5

Bu paralara alacağın bir clio 4 seni hasta eder. 700 bine kadar 2011 model üstü cliolara baktığında çoğu ya 200 bin kilometreden fazla ya da ağır hasarlı hikayeli araçlar. Bu paralar için çok fazla kriterin var. Kriterlerini en çok karşılayabilecek araç Punto ben senin yerinde olsam onlara bakardım.

Selamlar arkadaşlar,
Ben araç sürmeyi yeni öğreniyorum, henüz ehliyet de yok, bir kaç haftaya ehliyet alıcam aksilik olmazsa.
2 ay once kursta ilk kez direksiyon başına geçtim,1 ay önce ilk arabam olarak Toyota Corolla 2008 model 1.4d manuel vites araç aldım, öğrenmemi sağladı araç şu an araç yani yokuş falan kalkıyorum rahat ama bu debriyaj vites işleri falan bana gereksiz geliyor seveni vardır orası ayrı :) Bende elektrikli scooter var gaza basınca gidiyor frene basınca duruyor aracı da o rahatlıkta kullanmak istediğim için Tam otomatiğe geçmek istiyorum.
Benim aracı satıp üstüne 150-200 bin koyup tam otomatik bir araca geçmek istiyorum, benim beklentiler;
-Mümkünse 2009 dan daha yaşlı olmasın.
-Az yaksın.
-Toyota'nın mmt'si veya Opel Easytronic gibi belalı çakma otomatikler olmasın.
-Sanayici ile akraba yapmasın.
-Bu fiyata mümkün mü bilmiyorum ama Tork Konvertörlü olabilir.

Benim araç 450-520 arası bir fiyata gider muhtemelen, o nedenle 600-700 arası bir araç bakıyorum.
toyotanın 2010-2012 ye kadar olan model otomatigi efsane tam otomatik 2007-2009 triptronik kötü gene corolla al alıştıysan toyotaya başkasıan bakma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,458
Üyeler
185,732
Son üye
internettenparakazan
Geri