whatagoodday
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 700000
Selamlar arkadaşlar,
Ben araç sürmeyi yeni öğreniyorum, henüz ehliyet de yok, bir kaç haftaya ehliyet alıcam aksilik olmazsa.
2 ay once kursta ilk kez direksiyon başına geçtim,1 ay önce ilk arabam olarak Toyota Corolla 2008 model 1.4d manuel vites araç aldım, öğrenmemi sağladı araç şu an araç yani yokuş falan kalkıyorum rahat ama bu debriyaj vites işleri falan bana gereksiz geliyor seveni vardır orası ayrı
Bende elektrikli scooter var gaza basınca gidiyor frene basınca duruyor aracı da o rahatlıkta kullanmak istediğim için Tam otomatiğe geçmek istiyorum.
Benim aracı satıp üstüne 150-200 bin koyup tam otomatik bir araca geçmek istiyorum, benim beklentiler;
-Mümkünse 2009 dan daha yaşlı olmasın.
-Az yaksın.
-Toyota'nın mmt'si veya Opel Easytronic gibi belalı çakma otomatikler olmasın.
-Sanayici ile akraba yapmasın.
-Bu fiyata mümkün mü bilmiyorum ama Tork Konvertörlü olabilir.
Benim araç 450-520 arası bir fiyata gider muhtemelen, o nedenle 600-700 arası bir araç bakıyorum.
Ben araç sürmeyi yeni öğreniyorum, henüz ehliyet de yok, bir kaç haftaya ehliyet alıcam aksilik olmazsa.
2 ay once kursta ilk kez direksiyon başına geçtim,1 ay önce ilk arabam olarak Toyota Corolla 2008 model 1.4d manuel vites araç aldım, öğrenmemi sağladı araç şu an araç yani yokuş falan kalkıyorum rahat ama bu debriyaj vites işleri falan bana gereksiz geliyor seveni vardır orası ayrı
Benim aracı satıp üstüne 150-200 bin koyup tam otomatik bir araca geçmek istiyorum, benim beklentiler;
-Mümkünse 2009 dan daha yaşlı olmasın.
-Az yaksın.
-Toyota'nın mmt'si veya Opel Easytronic gibi belalı çakma otomatikler olmasın.
-Sanayici ile akraba yapmasın.
-Bu fiyata mümkün mü bilmiyorum ama Tork Konvertörlü olabilir.
Benim araç 450-520 arası bir fiyata gider muhtemelen, o nedenle 600-700 arası bir araç bakıyorum.