anakarta aşırı yüklenilmiş kasa olarak aerocool airhawk duo öneririm
Ram de xpg d80 ya da gskill 3600 mhz cl 18
ama anakarttan düşüp ekran kartına vermelisin
Sistem zaten var sadece eski Rami kullanıyordum elime para geçene kadar.anakarta aşırı yüklenilmiş kasa olarak aerocool airhawk duo öneririm
Anakart yüksek gibi gözüküyor ama rezil bir anakart kendisi, VRM'ler leş.anakarta aşırı yüklenilmiş kasa olarak aerocool airhawk duo öneririm
aga sistemin gec acılması ve hatta arada sırada 4 5 kez restarttan sonra acılması noramal miAnakart yüksek gibi gözüküyor ama rezil bir anakart kendisi, VRM'ler leş.
B450-A PRO MAX'teki VRM bile daha iyi bundan.
Pek normal değil dostum.aga sistemin gec acılması ve hatta arada sırada 4 5 kez restarttan sonra acılması noramal mi
sence problem nedir depolama wd480Pek normal değil dostum.
Valla PC'nin açılmaması ve reset attıktan sonra çalışması diskle pek alakalı değil.sence problem nedir depolama wd480
bundan kim anlar etiket atar mısın ya da sen anlar mısınValla PC'nin açılmaması ve reset attıktan sonra çalışması diskle pek alakalı değil.
Dostum PC'nin reset atınca açılması ile ilgili kimse bir şey diyemez.bundan kim anlar etiket atar mısın ya da sen anlar mısın
Tuşa basıyorumDostum PC'nin reset atınca açılması ile ilgili kimse bir şey diyemez.
PC'nin yavaş açılması nasıl?
PC'nin tuşuna basınca POST/BIOS ekranının gelmesi mi uzun sürüyor yoksa Windows'un boot süresi mi uzun sürüyor?