AMD Gpu'nun Üzdüğü Förk
80+ Bronze
Outlet ürün açılmış mağazalarda sergilenmiş ürünlere denir iade et kesinlikle.Teknosadan 650 TL ye outlet f710 aldım h.o.? - g.o.?
Şimdi outlet olunca ne oluyor tam anlamadım ama iade edebiliyorum diye direkt aldım
1000 TL bütçem yokGeçmiş olsun bu model çok kötü Amazon'dan 480 TL'ye almıştım hem kopma problemi vardı hem de çok hantal buton hissiyatları çok kötü şu modelin yenilenmesi gerekiyor cidden. Bütçe yükselirse Amazon Almanya'dan Xbox Gamepad öneririm yeşil modeli en son baktığımda 39.99 euro idi.
6 yıl boyunca smart TV de F710 kullandım. Ve gayet iyi bir kere bile kopma yaşamadım. Gayet güzel tuşları da beğendim.Geçmiş olsun bu model çok kötü Amazon'dan 480 TL'ye almıştım hem kopma problemi vardı hem de çok hantal buton hissiyatları çok kötü şu modelin yenilenmesi gerekiyor cidden. Bütçe yükselirse Amazon Almanya'dan Xbox Gamepad öneririm yeşil modeli en son baktığımda 39.99 euro idi.
Sahibinden de ikinci eli bu fiyattaOutlet ürün açılmış mağazalarda sergilenmiş ürünlere denir iade et kesinlikle.
Hangi oyunları oynuyorsun?6 yıl boyunca smart TV de F710 kullandım. Ve gayet iyi bir kere bile kopma yaşamadım. Gayet güzel tuşları da beğendim.
Valla çok oyun oyun oyanmıyordum 7 yaşından 12 yaşına kadar kullandım zaten smart TV deki oyunları oynuyodum. Ama geçen yine elime aldım, gerçekten hala çok iyi durumda çok sağlam cihaz.Hangi oyunları oynuyorsun?
İkinci el Xbox gamepad bile şu kontrolcüden 20 kat daha iyi Xbox gamepad aldığımdan beri 20 yaş gençleştim.Sıfır almanı öneirrim onun dışıdna xbox kontrolcülerinden temizinden 8.nesil 2. el alabilirsin.
LOGITECH G F710 Çift Titreşimli Geri Beslemeli Kablosuz Gamepad - Gri Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LOGITECH G F710 Çift Titreşimli Geri Beslemeli Kablosuz Gamepad - Gri fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, senwww.mediamarkt.com.tr