erolerol387
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 37
- İsim
- Haktan Erol
selamlar, yakın zamanda fc 24 aldım onu oynamak için ve ayriyeten gerek hikayeli oyunlar olsun gerek forza horizon 4 için falanda olsun artık bir gamepad almayı düşünüyorum. birkaç araştırma yaptım karşıma ya f710, ya f310 ya da dualshock ve xbox controller çıkıyor
xbox controller aşırı pahalı geldi ds nin pc ye desteği yok diye duydum f310 da titreşimi yokmuş sanırım 700 800 tl verip titreşimsiz bi gamepad almak istemem f710 u gözüme kestirdim geriye ama bağlantı problemleri vs var diyorlar, aranızda deneyimleyen var mı
bunlar dışında başka gamepad önerilerinede açığım şimdiden çok teşekkürler
xbox controller aşırı pahalı geldi ds nin pc ye desteği yok diye duydum f310 da titreşimi yokmuş sanırım 700 800 tl verip titreşimsiz bi gamepad almak istemem f710 u gözüme kestirdim geriye ama bağlantı problemleri vs var diyorlar, aranızda deneyimleyen var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
konuyu yanlışlıkla mouse/ mousepad kategorisine koymuşum kusura bakmayın dalgınlıkla gamepad diye okumuşumselamlar, yakın zamanda fc 24 aldım onu oynamak için ve ayriyeten gerek hikayeli oyunlar olsun gerek forza horizon 4 için falanda olsun artık bir gamepad almayı düşünüyorum. birkaç araştırma yaptım karşıma ya f710, ya f310 ya da dualshock ve xbox controller çıkıyor
xbox controller aşırı pahalı geldi ds nin pc ye desteği yok diye duydum f310 da titreşimi yokmuş sanırım 700 800 TL verip titreşimsiz bi gamepad almak istemem f710 u gözüme kestirdim geriye ama bağlantı problemleri vs var diyorlar, aranızda deneyimleyen var mı