Neler Yeni

logitech f710 nasıldır

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Haktan Erol
selamlar, yakın zamanda fc 24 aldım onu oynamak için ve ayriyeten gerek hikayeli oyunlar olsun gerek forza horizon 4 için falanda olsun artık bir gamepad almayı düşünüyorum. birkaç araştırma yaptım karşıma ya f710, ya f310 ya da dualshock ve xbox controller çıkıyor

xbox controller aşırı pahalı geldi ds nin pc ye desteği yok diye duydum f310 da titreşimi yokmuş sanırım 700 800 tl verip titreşimsiz bi gamepad almak istemem f710 u gözüme kestirdim geriye ama bağlantı problemleri vs var diyorlar, aranızda deneyimleyen var mı

bunlar dışında başka gamepad önerilerinede açığım şimdiden çok teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

selamlar, yakın zamanda fc 24 aldım onu oynamak için ve ayriyeten gerek hikayeli oyunlar olsun gerek forza horizon 4 için falanda olsun artık bir gamepad almayı düşünüyorum. birkaç araştırma yaptım karşıma ya f710, ya f310 ya da dualshock ve xbox controller çıkıyor

xbox controller aşırı pahalı geldi ds nin pc ye desteği yok diye duydum f310 da titreşimi yokmuş sanırım 700 800 TL verip titreşimsiz bi gamepad almak istemem f710 u gözüme kestirdim geriye ama bağlantı problemleri vs var diyorlar, aranızda deneyimleyen var mı

konuyu yanlışlıkla mouse/ mousepad kategorisine koymuşum kusura bakmayın dalgınlıkla gamepad diye okumuşum

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,413
İsim
Ahmet Sevinç

xbox controller aşırı pahalı geldi ds nin pc ye desteği yok diye duydum f310 da titreşimi yokmuş sanırım 700 800 TL verip titreşimsiz bi gamepad almak istemem f710 u gözüme kestirdim geriye ama bağlantı problemleri vs var diyorlar, aranızda deneyimleyen var mı

Mesaj otomatik birleştirildi:

konuyu yanlışlıkla mouse/ mousepad kategorisine koymuşum kusura bakmayın dalgınlıkla gamepad diye okumuşum
hocam şimdi bağlantı konusunda hak verebilirim insanlara ama bende uzatma kablosunu kullanınca problem düzeldi yani öyle bir problemim kalmadı , kimi videodada hafif enerji çeken bir şeye taktın mı düzeliyor dediler ( bir adam volt göstergeci usb ye takmıştı kendisininki de öyle düzeltmişti )
onun dışında güzel bence fiyatına kıyasla

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
858
İsim
Emirhan
Ben de bakıyordum ve bunu alacaktım, tek kötü yanı kablolu olması

Arkadaşların önerileri üzerine Çin'den bunu sipariş ettim, daha gelmedi ama izlediğim kadarıyla fiyatının en iyisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Haktan Erol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de bakıyordum ve bunu alacaktım, tek kötü yanı kablolu olması

Arkadaşların önerileri üzerine Çin'den bunu sipariş ettim, daha gelmedi ama izlediğim kadarıyla fiyatının en iyisi
teşekkür ederim bunlarada bi ara bakayım hocam
kablolu olması çok sıkıntı oluşturmaz benim için eğer yeterince uzunluktaysa ikiside iyiye benziyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,275
Üyeler
171,727
Son üye
Cann_47
Top Bottom