Ekledim0-50 TL bütçede "Hadron HD 302" 'yi öneriyorum. 1 sene oldu hala sorun çıkmadı.
orda sadece kullanım kılavuzu var ama onuda indiremiyorum yandexe giriş yaptığım halde hata alıyorum benim için indirip bana atmanız mümkün müdür?https://piranha.com.tr/destek/product.php?product_id=90 Bunu bir deneyin bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güzel ancak daha ds5 pcye tam uyarlamadı diye biliyorum.Yakında Optimize edilir gibime geliyor
orda sadece kullanım kılavuzu var ama onuda indiremiyorum yandexe giriş yaptığım halde hata alıyorum benim için indirip bana atmanız mümkün müdür?
Size nereden atabilirim ?orda sadece kullanım kılavuzu var ama onuda indiremiyorum yandexe giriş yaptığım halde hata alıyorum benim için indirip bana atmanız mümkün müdür?
istediğiniz bir siteye yükleyin mediafireya felan 1mb zatenSize nereden atabilirim ?
istediğiniz bir siteye yükleyin mediafireya felan 1mb zaten
trojen felan yoktur demi o siteden indirdiğimde virüs bulaşmıştı 1 defasındaRazor_series_driver.rar dosyasını indir - download
Razor_series_driver.rar dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükles7.dosya.tc
Hocam piranhadan indirdim dosya tc ye attım.Dosya tc güvenilir zatentrojen felan yoktur demi o siteden indirdiğimde virüs bulaşmıştı 1 defasında
hmm anladım ama şifre ne? kusura bakmayın yordum siziHocam piranhadan indirdim dosya tc ye attım.Dosya tc güvenilir zaten
Güzel insanSizi mi kıracağım ekledim fotoları
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pusat pro en mantıklısı bence hocam
Yok yok estağfurullahhmm anladım ama şifre ne? kusura bakmayın yordum sizi
şifreyi buldum ben malım herhalde bu gün kusura bakmayın