Rehber Her Bütçeye Uygun GamePad Önerisi

300tl üzerine xbox one s kolu da eklenmeli.

düzeltme: o fiyatlar ne olmuş ya. ben en son baktığımda 400-500 liraydı. şimdi uçmuşlar.

O kol 900 TL zaten.Onun yerine ps5 kolu alınabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Orjinal link atın ekleyeyim
series x-s kolu değil one x-s kolu için demiştim. onlar ucuzdu series s-x çıkana kadar.

series x-s kolu değil one x-s kolu için demiştim. onlar ucuzdu series s-x çıkana kadar.
Link atmanız benim için daha iyi olur.Xbox kolları birbirine benzediği için karıştırıyorum

Link atmanız benim için daha iyi olur.Xbox kolları birbirine benzediği için karıştırıyorum
onlar da zamlanmış işte series x ve s çıkınca. zaten gamepadler arasında 1 tuş dışında fark yok. pahalı olanı satmak için ucuz olana zam yapmışlar heralde.

zamanında shiftdelete.net'ten gamesir t2a kazanmıştım 2019 olması lazım. o zamanlar 330tl idi. çok sevinmiştim ama o zamanlar oynayacak pc yoktu sonra kuzanimin eski bir laptobu vardı onu bana verdi. pes2013'ü 30fps felan oynuyordum ama oynarken sağ analogun çalışmadığını farkettim 1. hayal kırıklığı bu oldu 1-2 hafta süre geçti bu sefer sağ tetik tuşu çalışmaz oldu sonra kutuya koydum iyi pc alınca tamir ettirir kullanırım dedim şu anda pc aldım ama ne göreyim gamepadin a,x,b,y dışında hiçbir tuşu çalışmıyor neredeyse. bende parçaladım duruyor dolabın içinde
şimdi a101'e gelen 30tllik gamepadden kullanıyorum

Geri