keroc47
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 217
kusura bakma görmemişim orayıRehberin altında nedeni belirttim
kusura bakma görmemişim orayıRehberin altında nedeni belirttim
Bütçeyi Çok çok aşıyor diye koymadım.Koysam Mı ?1k ps5 kolu alınabilir aslında haptik titreşim uyumluluğu gelirse
Bence uyumluluk gelirse öyle ekle ve yükseltBütçeyi Çok çok aşıyor diye koymadım.Koysam Mı ?
Peki Öyle YapayımBence uyumluluk gelirse öyle ekle ve yükselt
bu çakma![]()
PlayStation 4 Aksesuarları ve Fiyatları - n11.com
PS4 Aksesuar ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı PS4 Aksesuar modelleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
O kol 900 tl zaten.Onun yerine ps5 kolu alınabilir300tl üzerine xbox one s kolu da eklenmeli.
düzeltme: o fiyatlar ne olmuş ya. ben en son baktığımda 400-500 liraydı. şimdi uçmuşlar.
Orjinal link atın ekleyeyimbu çakma
series x-s kolu değil one x-s kolu için demiştim. onlar ucuzdu series s-x çıkana kadar.O kol 900 TL zaten.Onun yerine ps5 kolu alınabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Orjinal link atın ekleyeyim
Link atmanız benim için daha iyi olur.Xbox kolları birbirine benzediği için karıştırıyorumseries x-s kolu değil one x-s kolu için demiştim. onlar ucuzdu series s-x çıkana kadar.
onlar da zamlanmış işte series x ve s çıkınca. zaten gamepadler arasında 1 tuş dışında fark yok. pahalı olanı satmak için ucuz olana zam yapmışlar heralde.Link atmanız benim için daha iyi olur.Xbox kolları birbirine benzediği için karıştırıyorum
Bunu almayı düşünüyorum o yüzden rehberi 4 gözle bekliyorum.Bu ürünle alakalı gördüğüm 3 yorumdan 1 i tuşların bozuk olmasıydı öyle mi merak ettim.Bununla ilgili inceleme yapacağım. Şuan kullanıyorum. Gayet iyi bir gamepad.
Bu hafta kesin yayınlarım.Bunu almayı düşünüyorum o yüzden rehberi 4 gözle bekliyorum.Bu ürünle alakalı gördüğüm 3 yorumdan 1 i tuşların bozuk olmasıydı öyle mi merak ettim.