kaçtan başlıyor?Bide beyaz ?
Hocam öyle bir şey var mı? Varsa haber verin alalım...
k552 mi iyidir k630 mu?Redragon K552 Kumara Beyaz Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Beyaz Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon K552 Kumara Beyaz Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Redragon K621 Horus TKL mekanik RGB klavye, 5.0 BT/2.4 Ghz/kablolu üç modlu %80 ultra ince düz profil Bluetooth klavye, özel medya kontrolü ve doğrusal kırmızı şalterli : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Redragon K621 Horus TKL mekanik RGB klavye, 5.0 BT/2.4 Ghz/kablolu üç modlu %80 ultra ince düz profil Bluetooth klavye, özel medya kontrolü ve doğrusal kırmızı şalterli : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Alınabilir modeller bunlar..
buyur hem de hotswap650 TL bütçem var beyaz mekanik klavye arıyorum.
K630 iyidir üstteki arkadaşın ki de düşünülebilir ben bulamadım onu...k552 mi iyidir k630 mu?
birde bişey soracağım attığnız k630un switchleri nedir?K630 iyidir üstteki arkadaşın ki de düşünülebilir ben bulamadım onu...
(K630 arkadaşın attığından iyidir...)
Red SwitchYardımlarınız için teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde bişey soracağım attığnız k630un switchleri nedir?