yigitemre04
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 387
650 TL'ye hava akışı iyi olan, en az 550w kasa önerir misiniz(Işıklı olmasına gerek yok)
urun.n11.com
bu en iyisi sanırım. bi yerde 677 tl hatta50TL daha aşıp düşünebilirsiniz.
Hangi site?bu en iyisi sanırım. bi yerde 677 TL hatta
bunu ben atıcaktım. kendim kullanıyorum içinde corsair in kırmızı ışıklı güzel bir ön fanı ve ışıksız egzoz fanı ile geliyor gayet güzel sade ve kalitelibu en iyisi sanırım. bi yerde 677 TL hatta
bizdehesapli.com internetten araştırdım güvenilir bir siteymişHangi site?
arkadaşa katılıyorum bu kasa içindeki psu ile beraber çok f/p bir kasa zaten uygun fiyatlı sistemlerde bunu kullanmarından belli ama sanırım doların etkisiye fiyatı uçmuş 3 ay önce bu paraya spec delta rgb alınıyordu50TL daha aşıp düşünebilirsiniz.
bilindik sitelerden vazgeömemni öneririm ben mesela monitör alırken aynı site vardı ama 100 tl daha verip hepsiburadadan adlıydımbizdehesapli.com internetten araştırdım güvenilir bir siteymiş
Evet güvenilirdir rahatlıkla tercih edebilirsiniz.bizdehesapli.com internetten araştırdım güvenilir bir siteymiş
ama bütün insanlar güvenilir demişarkadaşa katılıyorum bu kasa içindeki PSU ile beraber çok f/p bir kasa zaten uygun fiyatlı sistemlerde bunu kullanmarından belli ama sanırım doların etkisiye fiyatı uçmuş 3 ay önce bu paraya spec delta RGB alınıyordu
Post automatically merged:
bilindik sitelerden vazgeömemni öneririm ben mesela monitör alırken aynı site vardı ama 100 TL daha verip hepsiburadadan adlıydım
güvenilir dediyse al ama yarın bir sorun çıkarsa ürün geldiğinde faln hepsiburada İncehesap gibi firamlar kadar iyi ilgilnilmiyiceksinizama bütün insanlar güvenilir demiş