pbo nereden açılıyıor hocam ben göremedim deexpo ve pbo açsan yetiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
gameboost açma 1 2 fps için 10 derece sıcaklık veriyor
resize bar ve above 4g açık olacak
Ama onun ayarlarini tek tek girmesi lazim, negative per core olarak.oc yazısına gir advanced cpu confıgurate bas amd overclocking bas precision boost overdirive enable yap o kadar
oralara girmesine gerek yok enable yapması yeterliAma onun ayarlarini tek tek girmesi lazim, negative per core olarak.
Hocamoralara girmesine gerek yok enable yapması yeterli
Enabled var advanced var hangisini açmalıyımoralara girmesine gerek yok enable yapması yeterli
Enhanced modları da varHocam
Enabled var advanced var hangisini açmalıyım
Altın ve gümüş çekirdeğin daha fazla voltaja ihtiyacı oluyor hepsine aynı negatif değeri girmek takılma veya mavi ekran ile sonuçlanabilir. Sağlıklı değil.oralara girmesine gerek yok enable yapması yeterli
Dostum ryzen master uyyulamasini indir. Oradan ccd0'a bas 2 tane çekirdeğinin yanında işaret göreceksin altın ve gümüş. Onların hangileri olduğunu not al (biosta 1. Çekirdeğin 0 olarak görülecek 8. Çekirdeğin de 7) biosa gir asvanced kısmına gir, negative seç, per core seç. O iki çekirdeğe 15 değerini gir kalan çekirdeklerine 20.Hocam
Enabled var advanced var hangisini açmalıyım
Enhanced modları da var
ben öyle kullanıyorum aynı anakartı daha takılma veya mavı ekran olmadı ki tüm herkeste videolarda enable yapılmasının manuel uğraşılmaması gerektiğini söylüyor en azından işin içinde olmayan kişiler içinAltın ve gümüş çekirdeğin daha fazla voltaja ihtiyacı oluyor hepsine aynı negatif değeri girmek takılma veya mavi ekran ile sonuçlanabilir. Sağlıklı değil.