Neler Yeni

Yardım 6500₺ Ekran kartı önerisi

Shourd

80+ Silver
Benim bilgisayara binip uzaya çıkma gibi bir derdim yok beni üç beş sene idare edecek bir kart istiyorum uğraşmaktan çok sıkıldım
rx 6000 ve 7000 serisinde sorun kalmadı sayılır ayrıca mantığınız çok yanlış kusua bakmayın ama bu cahil kafası rx 6600 ile güzel bi psu almayıp 1050 alıcam diyorsanız sizin şeyinizdir dediğim gibi paranızın hakkını en iyi böyle alırsınız yoksa uzaya mı çıkarsınız farklı bişi mi yaparsınız orası beni ilgilendirmez ben size bu fiyata alabileceğinizin en iyisini söylemeye çalışıyorum

Shourd

80+ Silver
Benim bilgisayara binip uzaya çıkma gibi bir derdim yok beni üç beş sene idare edecek bir kart istiyorum uğraşmaktan çok sıkıldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

6600xt yi ikinci el almam gerekebilir sıfır fiyatları uçuk
zaten 2.el olarak yazdım psu değişmeyi unutmayın yetersiz kalabilir sizdekinin modeline bağlı olarak

Aslanalp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yiğitalp aslıyüce
Hala 0km 1650 süper 2. El 6600den daha çekici geliyor hala bir karara varamadım

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Discord
vazgecmek
bu bakış açısı ile bir yere varamazsın zaten, apaçık NVİDİA fanboyluğu yapıyorsun.
Bu AMD sevdası neymiş arkadaş ya! Güvendiğim bir bilgisayarcının elinde rx590 var başka biçimde 2. Ele bulaşmam. Tamam dersen ona bakacam

Aslanalp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yiğitalp aslıyüce
bu bakış açısı ile bir yere varamazsın zaten, apaçık NVİDİA fanboyluğu yapıyorsun.
Sende AMD övüyon gardaş. Driver yazamıyor adamlar chipsetleri dandik ayrıca mosfet soğutma diye bişeyden haberleri bile yok teknolojilerinin hepsi kolpa hiçbiri işe yaramıyor nereden biliyorum çünkü daha yeni bir 6600 yaktım güzel olabilir ama bütçem belli ve ben bu alete şu an ulaşamıyorum istesemde olmuyo yani konuyu okumadan geliyorsunuz arkadaşlar ben başa yazdım zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Görkem
1650 var bütçeme yakın 1050 var
sana sadece şunu söyleyebilirim
sadece bilgisayar için değil
hayatım boyunca kendime alacağım hiç bir ürünü ikinci el almam diye bir düşüncem olsa
yine de 5000-6000 tl bandında gtx1650 ASLA AMA ASLA AMA ASLA AMA ASLA AMA ASLAAAAA ALMAMMMMM!!!!!

ZODIAC_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
903
İsim
Semi kaan Çakır
hem 0 hem nvidia hem 6500tl ye , ketçap mayonez ?
Sende AMD övüyon gardaş. Driver yazamıyor adamlar chipsetleri dandik ayrıca mosfet soğutma diye bişeyden haberleri bile yok teknolojilerinin hepsi kolpa hiçbiri işe yaramıyor nereden biliyorum çünkü daha yeni bir 6600 yaktım güzel olabilir ama bütçem belli ve ben bu alete şu an ulaşamıyorum istesemde olmuyo yani konuyu okumadan geliyorsunuz arkadaşlar ben başa yazdım zaten
o soğuutma , mosfet olayları model alakalı olmasın ? top tier kart al bakıyım nasıl oluyor ? 2. el 2060 al o sisteme 4-4.5k ver geç .

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Discord
vazgecmek
maalesef ki gerçekler 6600>1650 , sen hala 5-6k ya 1650 tercih etmek istiyorsan seçim senin ben durduramam seni.

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Görkem
Hala 0km 1650 süper 2. El 6600den daha çekici geliyor hala bir karara varamadım
Ssen karara varamamış değilsin
sen biz burada ne söylersek söyleyelim kararını değiştirmeyeceksin

sıfır bahsettiğin fiyata ne alınır 1650
forum üyelerini %99 u bu fiyata bu kartı almaz önermez
bu da senin şu an için işine gelmiyor

ikinci ellere de zıtsın

e o zaman bu postu açmanın hiç bir anlamı kalmıyor

Aslanalp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yiğitalp aslıyüce
sana sadece şunu söyleyebilirim
sadece bilgisayar için değil
hayatım boyunca kendime alacağım hiç bir ürünü ikinci el almam diye bir düşüncem olsa
yine de 5000-6000 tl bandında gtx1650 ASLA AMA ASLA AMA ASLA AMA ASLA AMA ASLAAAAA ALMAMMMMM!!!!!
Benim mantığım da bu aslında beni anlamışsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,922
Üyeler
159,416
Son üye
tantuniayran123
Top Bottom