Neler Yeni

6500 TL Civarı Emlak için uygun Drone önerisi!

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ahmet Mete Yaşar
Merhaba arkadaşlar babamla Villa ve Arsa Arazi çekimlerimizde kullanmak istiyoruz ve ben bu drone ile ufak tefek işlere başlamak istiyorum önerilerinizi bekliyorum.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Merhaba arkadaşlar babamla Villa ve Arsa Arazi çekimlerimizde kullanmak istiyoruz ve ben bu drone ile ufak tefek işlere başlamak istiyorum önerilerinizi bekliyorum.

Keşke bizimde böyle bir derdimiz olsa

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ahmet Mete Yaşar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Keşke bizimde böyle bir derdimiz olsa
Dostum amacımız işimizi iyi yapmak o yüzden alıyoruz ve bende kendime ufak tefek para kazanacak bir iş arıyorum çekimler yapıp gelir elde edeceğim evde boş duracağıma dedim bir şeylerle uğraşayım dedim.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Dostum amacımız işimizi iyi yapmak o yüzden alıyoruz ve bende kendime ufak tefek para kazanacak bir iş arıyorum çekimler yapıp gelir elde edeceğim evde boş duracağıma dedim bir şeylerle uğraşayım dedim.

Yani sende haklısın ama en azından işin güzel bir meslek dert yok milletin ağız kokusunu çekmen yok babanla iş yapıyorsun mis Allah yardımcın olsun başkan :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ahmet Mete Yaşar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani sende haklısın ama en azından işin güzel bir meslek dert yok milletin ağız kokusunu çekmen yok babanla iş yapıyorsun mis Allah yardımcın olsun başkan :)
Eyvallah babama yardımcı olmaya çalışıyorum sadece Allah Herkesin işini gücünü rast getirsin amin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,077
Üyeler
167,242
Son üye
ballisthenos
Top Bottom