Evet Sadece Ram ve İşlemci farkı var büyük değil ama M33 Daha uzun ömürlü olur diye düşünüyorumm23 alıcam heralde . o kadar büyük fark göremedm
hovam tecno pova 3 alın geçin bencem23 alıcam heralde . o kadar büyük fark göremedm
Kaçak note 10 pro alınır mıNOTE 10S öneriyorum, kullanıyorum, Çok da memnun şekilde kullanıyorum
Kaçak note 10 pro alınır mıYurt dışı mi10 t onerebilirim
Yurt dışı Mİ 10T daha iyiKaçak note 10 pro alınır mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaçak note 10 pro alınır mı
Ne iyisi, rakip bile olamazlarNeden ki . 10 pro daha iyi degilmi
rami yetmiyor hocam o anlamda sıkıntılı dedi muhtemelen bende hem bu yüzden hemde almadan 1 2 gün önce fiyatı arttı diye vazgeçmiştim note 10s kullanıyorum wild rifti cayır cayır oynatıyor pubg oynamadığımdan denemedim ama yd mi 10t de alınır çok sağlam telefon odaYok hocam ilk defa sizden duydum bu sıkıntıyı
Kaçak mi 10t veya 10 pro sıkıntı çıkarır mı. IMEI kayıtta falan . Veya kredi kartı numarası falan çalınır mırami yetmiyor hocam o anlamda sıkıntılı dedi muhtemelen bende hem bu yüzden hemde almadan 1 2 gün önce fiyatı arttı diye vazgeçmiştim note 10s kullanıyorum wild rifti cayır cayır oynatıyor PUBG oynamadığımdan denemedim ama yd mi 10t de alınır çok sağlam telefon oda
Kaçak ne kadara gelirNe iyisi, rakip bile olamazlar
Valla hocam fiyatlar değişir sıkıntı çıkarmaz ama güncelleme yaptığında imei gider diyorlar telefoncularKaçak mi 10t veya 10 pro sıkıntı çıkarır mı. IMEI kayıtta falan . Veya kredi kartı numarası falan çalınır mı
Kaçak ne kadara gelir
Sanırım mi 10 t daha iyi oyun için falan baya güzel herhangi bir sorunla karşılaşmadım benKaçak note 10 pro alınır mı
Kaçak note 10 pro alınır mı