Xfx daha iyiteşekkürler.
Alıntıyı görüntüle peki hangisini seçmek daha mantıklı olur? (sapphire nitro+ 12000 TL)
ve 500 w psu mu değiştirmem gerekir mi?
teşekkürler.
2.elde 6,5k filan 6800xt .dneredeyse 10k fiyat farkı var :’(
sahibinden'de ilanları gördüm ama bu kadar ucuza gitmesi de şüphe uyandırıyor. mining çıkması kart almak da istemiyorum.Xfx daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
2.elde 6,5k filan 6800xt .d
Kazım yapılmayan kart kalmadı nerdeyse 3090 lar 13 e gidiyor 6900xt ler 9k ya mesela piyasası böyle 15 e 3090 koysa adam linç yiyor meselasahibinden'de ilanları gördüm ama bu kadar ucuza gitmesi de şüphe uyandırıyor. mining çıkması kart almak da istemiyorum.
işte ürün garanti dışı kalıyor. bilmiyorum ama bir altı olsun mining yapılmamış olsun diye düşünüyorum.Kazım yapılmayan kart kalmadı nerdeyse 3090 lar 13 e gidiyor 6900xt ler 9k ya mesela piyasası böyle 15 e 3090 koysa adam linç yiyor mesela
Bu kadar korkmaya gerek yok fatura tarihi 5-6 ay önce olan kartlarla kazım yapılsa bile hiç bir şey olmaz
Garanti dışı kalmıyor sen bilirsin 1 yıl kazılan kartlarada hiç bir zarar vermez 3 fanlı xfx vardı furmarkta sıfır kartla aynı fpsi veren sıcaklığı Max 4-5 derece fazla olan kartı niye almiyayimki mesela ?işte ürün garanti dışı kalıyor. bilmiyorum ama bir altı olsun mining yapılmamış olsun diye düşünüyorum.
Şimdi 2. Elde bunu şunu alırsın diyenler gelmiş. Arkadaşlar o kadar para veriliyor adam kafası rahat olsun istemiş 2. Ele yönlendirmeyin. Ben araştırmıştım Sapphire normalde kötü bir marka fakat Sapphire rx 6700 xt modelinin internette incelemesine baktığımda soğuk çalışıyordu. Sapphire bile alabilirsin 8500 tl idiherkese merhabalar. sistemim imzada yazmakta. %90 escape from tarkov oynayan birisiyim. oyunda işlemci kullanımım %35-40 arası. gpu kullanımı ise %99. galiba ekran kartından kaybediyorum. aklımda 6600 xt(7600 TL), 6650 xt(7150 TL) ve 6700 xt(8300 TL) var. sizce hangisi en doğru tercih olur? aradaki fiyat farkına değer mi? almak için acelem yok. (dip not olarak galax 3060 ti, 8300 TL civarı satılıyor.) herkese teşekkür ederim.
aslında mesele bu.adam kafası rahat olsun istemiş
teşekkür ederim.Garanti dışı kalmıyor sen bilirsin 1 yıl kazılan kartlarada hiç bir zarar vermez 3 fanlı xfx vardı furmarkta sıfır kartla aynı fpsi veren sıcaklığı Max 4-5 derece fazla olan kartı niye almiyayimki mesela ?
sapphire ve xfx 6700 xt için şimdilik aynı fiyat hocam.Sapphire bile alabilirsin 8500 TL idi
O zaman xfx alaslında mesele bu.
teşekkür ederim.
sapphire ve xfx 6700 xt için şimdilik aynı fiyat hocam.
Bu arada alacağın linki at kontrol edelim.şu sıralar sıkıntılı satıcılar varaslında mesele bu.
teşekkür ederim.
sapphire ve xfx 6700 xt için şimdilik aynı fiyat hocam.
Taksit imkanlarını kullanmak istersen Hepsiburada üzerinden al. Satıcı Hepsiburada olan Sapphire rx 6700 xt modeli 6 aya kadar vade farksız taksit imkanı da sunuyorhocam 15inden önce alamam. sinerjide en ucuz şuanda.