hakanyıldız
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- hakanyıldız
- Bütçe
- 6500
arkadaşlar merhaba ben telefon almak istiyorum ama hangisini alacağımı bilmiyorum fazla oyun oynamam 8 ball pool bide lol oynarım fotoğraf ve video çekmeyi severim ayda bir PUBG oyunları 1 ya da 2 saat oynarım onlar dışında instagram tiktok fln ve uzun süre film izlerm bu aşağıdakilerden hangisini alabilirim
poco larda stock sıkıntısı var ben türkcell türktelekom vatan veya teknosa dan almakdan yanayım eğer farklı bir tavsiyeniz varsa öğrenmek isterim teşekkürler
bunlara bakarak öneri verirseniz sevinirim
Redmi Note 10S
Xiaomi Redmi Note 9 Pro
Poco M4 Pro 5G
Poco M4 Pro
poco larda stock sıkıntısı var ben türkcell türktelekom vatan veya teknosa dan almakdan yanayım eğer farklı bir tavsiyeniz varsa öğrenmek isterim teşekkürler
Akıllı Cep Telefonu Modelleri ve Fiyatları | Türk Telekom
Türk Telekom'da en yeni akıllı telefonlar sizleri bekliyor! Eşsiz kampanyalar ve avantajlarla hayalinizdeki telefona hemen kavuşun.
bireysel.turktelekom.com.tr
Android Telefon Modelleri & Fiyatları - Turkcell Pasaj
Aradığınız Android telefon modellerini Turkcell Pasaj’ın avantajlı dünyasında bulabilir ve gelişmiş teknoloji deneyiminin tadını çıkarabilirsiniz.
www.turkcell.com.tr
Cep telefonu fiyatları, en ucuz akıllı telefon modelleri, aksesuarlarda efsane indirimler ve kampanyalar Vatan Bilgisayar'da, hemen satın al.
Cep telefonu fiyatları, en ucuz akıllı telefon modelleri, aksesuarlarda efsane indirimler ve kampanyalar Vatan Bilgisayar'da, hemen satın al.
www.vatanbilgisayar.com
bunlara bakarak öneri verirseniz sevinirim
Redmi Note 10S
Xiaomi Redmi Note 9 Pro
Poco M4 Pro 5G
Poco M4 Pro