Neler Yeni

6500TL Telefon Önerisi

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,676
İsim
misfit
Bütçe
6500
Bayram gelmeden kardeşime telefon alacağım. Aralık 2021'de babm ve kendime Redmi Note 10S almıştım, o zamandan beri kullanıyoruz ve memnunuz.
Piyasaya baktığımda zamanında 3400TL'ye aldığım telefonun 6400TL olduğunu görüyorum. Başka bir öneriniz var mı yoksa Redmi Note 10S iyi bir tercih olur mu?
Oyun performansı vs. önemli değil, kamera ve ekranı güzel bir telefon arıyorum.

DoğukanYzc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Doğukan
Bayram gelmeden kardeşime telefon alacağım. Aralık 2021'de babm ve kendime Redmi Note 10S almıştım, o zamandan beri kullanıyoruz ve memnunuz.
Piyasaya baktığımda zamanında 3400TL'ye aldığım telefonun 6400TL olduğunu görüyorum. Başka bir öneriniz var mı yoksa Redmi Note 10S iyi bir tercih olur mu?
2. el iphone 8 falan demek isterim ama sürüm ne zamana kadar güncellenir bilmiyorum

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,676
İsim
misfit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2. el iphone 8 falan demek isterim ama sürüm ne zamana kadar güncellenir bilmiyorum
iPhone 8 ve X desteği sona erdi. Şu anda iPhone 6S kullanıyor, kendisi de iPhone istiyor ama 2. el tarafına hiç bulaşmak istemiyorum.

DoğukanYzc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Doğukan
iPhone 8 ve X desteği sona erdi. Şu anda iPhone 6S kullanıyor, kendisi de iPhone istiyor ama 2. el tarafına hiç bulaşmak istemiyorum.
Şahsen 8 kullanıyorum memnunum ama satıp ben de başka bir telefona geçmek istiyorum ama benim de aklımda model yok.Siz kamera dediğiniz için aklıma geldi ondan söylemek istedim :)

Aytekin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Aytekin

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,676
İsim
misfit

Aytekin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Aytekin

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,676
İsim
misfit
Aynen kanka note 11 güldürme beni :D düz noye serisi telefon almayin elinizde patlar
2 sene önce 3 tane Note 10S aldım hepsi de sapasağlam. Hem batarya hem de performans konusunda ilk günkü haliyle aynı hala.
Edit: Düz Note'dan kastın S ve Pro modelleri dışındaysa o konuda hak verebilirim.

NRxZero

80+
Bence note 10S tekrar alın veya yurt dışı cihaz alın note 10 pro
Falan
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 sene önce 3 tane Note 10S aldım hepsi de sapasağlam. Hem batarya hem de performans konusunda ilk günkü haliyle aynı hala.
Edit: Düz Note'dan kastın S ve Pro modelleri dışındaysa o konuda hak verebilirim.
Düz seri note cihaz almayın

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,399
İsim
Hamza Ziya Üstün
Note 10s o bantta hala alınabilir.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,676
İsim
misfit
Bence note 10S tekrar alın veya yurt dışı cihaz alın note 10 pro
Yüksek ihtimalle tekrar Note 10S alacağım. Fiyatlara baktım da bu fiyata telefon kalmamış, gerçekten rezil bir durumdayız.
6700'e Galaxy A51 var ama Samsung'a hiç yanaşasım yok.

NRxZero

80+
Benim annemde note 10 pro tr cihaz var note 10s arızalı gelince degisim yaptilar ucretsiz note 10 pro versiler cihazın batarya su gibi gidiyor 120 hzde ve cigaz yaz gelince belki bizim ev çok sıcak oldugu için olabilir telefon aşırı ısınıyor 5dk oynasan pubg desem zaten 1 2 kere oynadim telefondan sogudum telefon donuyor cizzz diye ses geliyor fps dusuyor isindigindan dolayi bence bu cihazda hatali sizce ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim annemde note 10 pro tr cihaz var note 10s arızalı gelince degisim yaptilar ucretsiz note 10 pro versiler cihazın batarya su gibi gidiyor 120 hzde ve cigaz yaz gelince belki bizim ev çok sıcak oldugu için olabilir telefon aşırı ısınıyor 5dk oynasan PUBG desem zaten 1 2 kere oynadim telefondan sogudum telefon donuyor cizzz diye ses geliyor fps dusuyor isindigindan dolayi bence bu cihazda hatali sizce ?
+ Şunuda ekliyeyim bazen kendi kendine kapalıyken yeniden başlatiyor ve heryerde ısınıyor ama kış geldiginden beri bir şey görmedim

Top Bottom