misfit
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben kendi cihazımı uzun süre kılıfsız kullandım. Çok net bir şekilde söyleyebilirim ki telefon ısınmıyor. Telefonda oyun oynayan birisi değilim, ilk aldığım zamanlarda PUBG oynamışlığım var. Sıcaklıklar normal, el yakmayacak seviyedeydi. Performans'da aynı şekilde, orta ayarlarda 50FPS falandı diye hatırlıyorum.Benim annemde note 10 pro tr cihaz var note 10s arızalı gelince degisim yaptilar ucretsiz note 10 pro versiler cihazın batarya su gibi gidiyor 120 hzde ve cigaz yaz gelince belki bizim ev çok sıcak oldugu için olabilir telefon aşırı ısınıyor 5dk oynasan PUBG desem zaten 1 2 kere oynadim telefondan sogudum telefon donuyor cizzz diye ses geliyor fps dusuyor isindigindan dolayi bence bu cihazda hatali sizce ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
+ Şunuda ekliyeyim bazen kendi kendine kapalıyken yeniden başlatiyor ve heryerde ısınıyor ama kış geldiginden beri bir şey görmedim
Sizin Note 10 Pro'da yüksek ihtimalle bir sıkıntı var. Donup ses vermesi ve kendi kendine restart atması hiç normal değil. Hz artınca pil performansının düşmesi normal ama günlük kullanımınızı çok etkileyen bir düşüş olmaz, yine pil tarafında da anormallikler var.