Neler Yeni

6500TL Telefon Önerisi

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,675
İsim
misfit
Benim annemde note 10 pro tr cihaz var note 10s arızalı gelince degisim yaptilar ucretsiz note 10 pro versiler cihazın batarya su gibi gidiyor 120 hzde ve cigaz yaz gelince belki bizim ev çok sıcak oldugu için olabilir telefon aşırı ısınıyor 5dk oynasan PUBG desem zaten 1 2 kere oynadim telefondan sogudum telefon donuyor cizzz diye ses geliyor fps dusuyor isindigindan dolayi bence bu cihazda hatali sizce ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

+ Şunuda ekliyeyim bazen kendi kendine kapalıyken yeniden başlatiyor ve heryerde ısınıyor ama kış geldiginden beri bir şey görmedim
Ben kendi cihazımı uzun süre kılıfsız kullandım. Çok net bir şekilde söyleyebilirim ki telefon ısınmıyor. Telefonda oyun oynayan birisi değilim, ilk aldığım zamanlarda PUBG oynamışlığım var. Sıcaklıklar normal, el yakmayacak seviyedeydi. Performans'da aynı şekilde, orta ayarlarda 50FPS falandı diye hatırlıyorum.

Sizin Note 10 Pro'da yüksek ihtimalle bir sıkıntı var. Donup ses vermesi ve kendi kendine restart atması hiç normal değil. Hz artınca pil performansının düşmesi normal ama günlük kullanımınızı çok etkileyen bir düşüş olmaz, yine pil tarafında da anormallikler var.

NRxZero

80+
Ben kendi cihazımı uzun süre kılıfsız kullandım. Çok net bir şekilde söyleyebilirim ki telefon ısınmıyor. Telefonda oyun oynayan birisi değilim, ilk aldığım zamanlarda PUBG oynamışlığım var. Sıcaklıklar normal, el yakmayacak seviyedeydi. Performans'da aynı şekilde, orta ayarlarda 50FPS falandı diye hatırlıyorum.

Sizin Note 10 Pro'da yüksek ihtimalle bir sıkıntı var. Donup ses vermesi ve kendi kendine restart atması hiç normal değil. Hz artınca pil performansının düşmesi normal ama günlük kullanımınızı çok etkileyen bir düşüş olmaz, yine pil tarafında da anormallikler var.
Aga anneme diyorum bu telefonda sıkıntı var inat ediyor 1 yıldan fazladır kullanıyor kılıfsız ekran koruyucusuz kulllanılmadı bana diyorki bunu sna vereyim ben yeni alim yemin ederim note 10 prodan sogudun çok begendigim bir telefon ama teknoloji işi harbi diyorum şans işi anneme bu güne kadar her aldıgımız tekefonda bir şey çıktı hepside tr xihazı bu nasıl oluyorda böyle bahtsızlık oluyor anlamadım gitti babamda mi note 10 lite var son 6 aydır pil performansı düştü mediamarkt sagolsun bize 2020 aralıkta aldıgımızda pol degisimi ucretsiz dedilier garantinin 1 ay kaldiginda gittik 500 lira fiyat soylediler babamın telefonu taş gibi saglam ilk aldıgında 5260 mah tam kullanıyorduk ya pubg gibi oyunlarda 8 9 saat ekran süresi veriyodu ve 2 cihazada miui 14 gelmedi eger 2 3 yıl sonra telefon alacaklarsa kaçak alsınlar bizim çektigimiz ne böyle dava açsak biz haklıyız zaten garanti belgesinde satıcı inkâr ederse tüketici mahkemesine bâşvurun diyorlarda bizimkiler ugraşmıyor babamın eski telefonu casper via v5 ti kamerası acayip iiydi zamanına gore hala iyidi kardeslerim siyla yıkadıktan sonra ekran gitti oyle duruyor annemin eski casperi parcaladim bende bozuktu benim casper talet duruyor hepsini hurdaciya verecem 200 250 lira verir belki.

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram