65k bütçe ile 5070ti sistem toplanır mı?

Ameyus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,049
Öncelikle kesinlikle 2. el istemiyorum. 5070 ti ve intel ikilisi olsun istiyorum. Render için alacağım. Bu bütçede iyi bir amd işlemci var mı pek bilmiyorum. Varsa önerebilirsiniz. Ekran kartı sadece 40k ediyor. Geri kalan 25k ile toplanılabilir mi? Sistemde 32 gb ram ve muhtemelen zaman zaman 3600 TL fiyatlara düşen arctic 420mm sıvı soğutma düşünüyorum. Mümkünse 4 ram slotlu, 2 m2 slotlu anakart olsun. Acelem yok yazın ekran kartının 35k seviyelerine düşeceğini düşünüyorum.

Öncelikle kesinlikle 2. el istemiyorum. 5070 ti ve intel ikilisi olsun istiyorum. Render için alacağım. Bu bütçede iyi bir amd işlemci var mı pek bilmiyorum. Varsa önerebilirsiniz. Ekran kartı sadece 40k ediyor. Geri kalan 25k ile toplanılabilir mi? Sistemde 32 gb ram ve muhtemelen zaman zaman 3600 TL fiyatlara düşen arctic 420mm sıvı soğutma düşünüyorum. Mümkünse 4 ram slotlu, 2 m2 slotlu anakart olsun. Acelem yok yazın ekran kartının 35k seviyelerine düşeceğini düşünüyorum.
Sıvı soğutmadan vazgeçerseniz olabilir.

yaani bende 75k bütçeyle toplamaya calisiyorum ama ( toplanmış sistem ) herkes bir şeyler diyor kafa karıştırıcı

İndirim ve kampanyalardan yavaş yavaş toplanabilir hocam düşündüğünüz fiyata ama şuan zor.Parça parça alırsınız güzel fiyatlar görünce.

Arctic 420yi sokacak kasa 8 9k en ucuz sizde bütçe kısıtlı olmasına rağmen absürd parçalar istiyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,391
Üyeler
185,091
Son üye
raivis
Geri