Neler Yeni

6600xt ekran kartı oyunları açmıyor help

Hbahar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Hüseyin
Dün itopyadan geldi kurdum sıvı soğutma birde eski PC nin SSD si vardı taktım win 10 geldi PC ekran kartını güncellendim güncel değildi pubg vs oyunlarda açılıyor biraz donarak sonra siyah ekran oluyo veya ekran oldugu gibi kalıyo hata raporu gönder geliyo Windows 11 yükledim üzerine yine driver yükledim win 11 uyumlu yine aynı yapıyor ısı dereceleri vs normal

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Dün itopyadan geldi kurdum sıvı soğutma birde eski PC nin SSD si vardı taktım win 10 geldi PC ekran kartını güncellendim güncel değildi PUBG vs oyunlarda açılıyor biraz donarak sonra siyah ekran oluyo veya ekran oldugu gibi kalıyo hata raporu gönder geliyo Windows 11 yükledim üzerine yine driver yükledim win 11 uyumlu yine aynı yapıyor ısı dereceleri vs normal

Bu sürümü indir lakin kurma, kurmadan önce aşağıdaki programı indirip driver' ı kaldır. Ardından restart isteyecek. Restarttan sonra interneti kesip indirdiği driver' ı kur. Sonra tekrar internete bağlayıp oyunları deneyebilirsin.

Hbahar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Hüseyin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yarın denerim sağolasın

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Mesaj kasmak veya boş boş fanboyluk yapmaktansa arkadaşlara yardım etmeliyiz diyoduk bence (y)
Sen daha Fan'boyluk nedir onu bile bilmiyorsun. Fan boy adam Amd sistem kullanır mı demek ki Amd Sorun Var ve kabul edemeyen insanlara Fan boy diyoruz işte.
İntel Fan boy bu kadar Amd Parça kullanmaz.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Sen daha Fan'boyluk nedir onu bile bilmiyorsun. Fan boy adam Amd sistem kullanır mı demek ki Amd Sorun Var ve kabul edemeyen insanlara Fan boy diyoruz işte.
İntel Fan boy bu kadar Amd Parça kullanmaz.
4 ilanda da AMD ekran kartı arıyorum.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Onun ki racon değil hazımsızlık bir kere evet amd sıkıntı abi dese konu büyümez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorunlu olduğu için kullanmıyorum bak dikkat et sadece ekran kartı kullanmıyorum Amd ,işlemci anakartı kullanırım hatta Boş oda tv arkasında Mını Itx Amd sistem var.
Sorunlu olduğunu nerden çıkarıyosun? Bu arkadaş neler neler yapmıs? Ayrıca sorun ekran kartı olmasa da zaman aşımı/wattman yiyorsun zaten örnek işlemcide olan bir hata vb. Sorunun kaynağını bilmeden atıp tutmak yerine ya hiç yazmayın ya da biliyorsanız yazın.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Sorunlu olduğunu nerden çıkarıyosun? Bu arkadaş neler neler yapmıs? Ayrıca sorun ekran kartı olmasa da zaman aşımı/wattman yiyorsun zaten örnek işlemcide olan bir hata vb. Sorunun kaynağını bilmeden atıp tutmak yerine ya hiç yazmayın ya da biliyorsanız yazın.
Bu sorunlar Amd Kaç senedir var Biliyor musun :)
Sorun burada başlıyor saten :)

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bu sorunlar Amd Kaç senedir var Biliyor musun :)
Sorun burada başlıyor saten :)
Yahu 5 senedir grafik kartı değiştiriyorum hem amd hem nvidia kullandım hiçbirinde bir sorun yaşamadım. Hatta konu sorunlara gelirse 2 tane 1650 super satmama sebep olan sorunlar da oldu Nvidia' da. Ama gidip nvidia sorunlu falan demedim? Arkadaş oyunda olan hata yüzünden bile zaman aşımı yiyor olabilir? Ayrıca RX 500 serisinin donanımsal olarak sıkıntılı bir seri olduğunu, kart üreticilerinin saçma saçma boost clock atamaları yüzünden çoğu kartın wattman sorunlu olduğunu biliyoruz zaten. Ki bakarsanız RX 500 serisinde en çok sorun yaşanan kartlar ya soğutması çöp olanlar (edge sıcaklığı bile 80' i geçenler) ya da turbosu iyi olanlar RX 580 TOP 3x ROG Strix gibi.

İLK RX 5700 ailesi çıktığında sürücü sorunları vardı lakin ilk 3 ay düzeldi. RX 6000' in çıkışıyla neredeyse hiç sürücü sıkıntısı kalmadı zaten?

Top Bottom