Neler Yeni

6600XT'den 2070'e geçilir mi?

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Mehmet Dereli
Fanlarında ki yaprağı geçtim satıcı ilgisiz.Satmaya bile çalışmıyor.Bir sorun olsa kartta elinde patlar.Furmark testi atmamak için 40takla atıyor
Anladım hocam. Dediğim gibi iş hallaloursa 2-3 hafta talan çalışmayı düşünüyorum. En az 10-15 alırım. Klavye kulaklık ekran kartına ihtiyacım var. Karta ihtiyacım yok zaten memnunumda uyguna getirdik nvidia alalım dedim. Ucuz peynir fare kapanında yine.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dlss var diye %30-40 daha az performans almasını mı öneriyorsun?
Ayrıca diğerindede fsr var
Valla ben fsr ın bir hayrını göremedim ama benim cahilliğimedir diye düşünüyorum.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,761
İsim
Hacı
geçilmez.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,160
İsim
Emir
Anladım hocam. Dediğim gibi iş hallaloursa 2-3 hafta talan çalışmayı düşünüyorum. En az 10-15 alırım. Klavye kulaklık ekran kartına ihtiyacım var. Karta ihtiyacım yok zaten memnunumda uyguna getirdik nvidia alalım dedim. Ucuz peynir fare kapanında yine.

Valla ben fsr ın bir hayrını göremedim ama benim cahilliğimedir diye düşünüyorum.
Şu anda ihtiyacınız tam olarak nedir?

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
İbrahim abi yakalamışken sorayım.XFX quick 6700xt 7k ya alınır mı ?
Garip bir şekilde fiyat arttırdılar. RX 6700 XT lerde 10 gün öncesine kadar red devili veriyorlardı 7k ya şimdi pulseye 7500 TL istiyorlar. Red devillere nitrolara 8k istiyorlar. 7k normal fiyat güzel kartsa alınır. Quick ile Merc arasında pek fark yok.

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
758
İsim
Caner

Fps olarak kazandırdığı oran hemen hemen dlss ile aynı aslında düşük fps aldığın oyunlarda en azından kalitede açmanı öneririm, kalitede en azından görsel bozulma olmuyor. Ama dlss kadar kusursuzda yapmıyor tabi

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,160
İsim
Emir
Garip bir şekilde fiyat arttırdılar. RX 6700 XT lerde 10 gün öncesine kadar red devili veriyorlardı 7k ya şimdi pulseye 7500 TL istiyorlar. Red devillere nitrolara 8k istiyorlar. 7k normal fiyat güzel kartsa alınır. Quick ile Merc arasında pek fark yok.
Vallahi sorma abi ya.Piyasa harbiden tuhaf.

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
VeV
Bence geçilmez ve değmez . 2070 3yıl daha yaşlı bir kart ve performans farkı az. Daha güncel bir şey için bütçenize göre bakmanızı öneririm.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,160
İsim
Emir
Elden git testlerini yap al.
Testlerini istedim videolu şekilde.Nasipse alırım abi.Üzeceğini düşünmüyorum modelin ama 3fanlı olmasına rağmen fazla ısınma vs şeyler denilmiş.Senin deneyimin var mı

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Testlerini istedim videolu şekilde.Nasipse alırım abi.Üzeceğini düşünmüyorum modelin ama 3fanlı olmasına rağmen fazla ısınma vs şeyler denilmiş.Senin deneyimin var mı
Kim demiş ? Bekle Quick RX 6750 XT modeline test yapıcam şimdi. Atarım sonucunu.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,160
İsim
Emir
Top Bottom