Neler Yeni

6700 Xt Sistem 2. El Fiyatı Nedir

Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak
Arkadaşlar sistemime cokmu para istiyorum hiç alıcı çıkmıyor üniversiteye gidicem acil satmam lazjm yada Macbook laptop ile takas etmem lazım evde curusun istemiyorum napacagim

İ5 10400f
6700xt MSI 12 GB özel soğutmalı
16 ram
500 SSD
Asus anakart

240 hz gaming gamepower monitör

Monitöre 6 bin istiyorum ona alıcı çıkıyor ama kasa sarılmadan onu satmak istemiyorum toplu satmak istiyorum 16 bin kasaya istiyorum 6 binde monitöre yazdım 5 e vereceğim toplam 21 e satıyorum cokmu neden alıcı yok

wetaxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Esad Çevikbaş
Arkadaşlar sistemime cokmu para istiyorum hiç alıcı çıkmıyor üniversiteye gidicem acil satmam lazjm yada Macbook laptop ile takas etmem lazım evde curusun istemiyorum napacagim

İ5 10400f
6700xt MSI 12 GB özel soğutmalı
16 ram
500 SSD
Asus anakart

240 hz gaming gamepower monitör

Monitöre 6 bin istiyorum ona alıcı çıkıyor ama kasa sarılmadan onu satmak istemiyorum toplu satmak istiyorum 16 bin kasaya istiyorum 6 binde monitöre yazdım 5 e vereceğim toplam 21 e satıyorum cokmu neden alıcı yok
çok knk zaten pc hocası sıfır çıkarttı 16999 a millet neden 2.el alsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Çağdaş Alkan
Kanka pazarlık bile yapan yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

PC hocası 18 bine çıkardı kanka
Çıkardı da onlar sınırlı stok ve herzaman olan bir şey değil böyle kıyas yapmamak lazım, arkadaşın parçalarının hepsinin garantisi var ise fiyatı az daha düşürse iyi olur , monitörü ayrı sat bence bide 2. El fiyatlarına bak emsalleri ne kadar ona göre ilana koy , şuan yüksek ama fiyat, olmadı eğer yaparım dersen parça parça sat

Akut Yelmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Eren Kozan

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Musa ÖZ

wetaxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Esad Çevikbaş
Çıkardı da onlar sınırlı stok ve herzaman olan bir şey değil böyle kıyas yapmamak lazım, arkadaşın parçalarının hepsinin garantisi var ise fiyatı az daha düşürse iyi olur , monitörü ayrı sat bence bide 2. El fiyatlarına bak emsalleri ne kadar ona göre ilana koy , şuan yüksek ama fiyat, olmadı eğer yaparım dersen parça parça sat
zaten düşürnesini söyledim bi nevi 3060 ti li sistemi kaça koyayım diyen arkadaşa 13-15 arası önerilirdi müşteri olsam onu alırdım açıkçası

Hocam ben eklemeye çalıştığımda hediye çeki limiti doldu gibi bir şey diyor galiba kampanya bitmiş.
bitmiş olabilir sınırlıydı örnek verdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O kadar vaktim yok malesef 10 gün sonra üniversite için taşınıyorum hataydayim ondan pek alıcı yok galiba

Takas edebilmek benim için çok daha iyi olur satsam da direkt gidip laptop alacağım zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,512
Üyeler
164,514
Son üye
sermerkerter
Top Bottom