cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
Pahalı bence
Stok sayisini bile bile yazdın değil miBu dönemde çok iyi fiyat son 31 tane stok kalmış alacak olanlar kaçırmasın alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun
Bu aralar gerçekten ekran kartlarında düşüşler artmaya başladı umudum da doğru orantılı olarak artıyor.Fiyat o kadar iyi ki ayrı konu açmak istedim. Direk alın kaçırmayın
XFX Speedster SWFT 309 AMD Radeon RX 6700 XT Core RX-67XTYJFDV 12GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Sen her şeye pahalı diyorsun zaten, boşver bunu sen alma zaten.Pahalı bence
Sen her şeye pahalı diyorsun zaten, boşver bunu sen alma zaten.
Hocam o Yurt dışı için Türkiye de bu paralar olamaz.Stok sıkıntısı olmasa 4000 TL etmeyecek kart ancak 8300 TL olmasına seviniyoruz. :/
Öyle bakarsak her şey pahalı. 17000TL ye satılan 3070e neredeyse denk. Yurtdışı siparişinde bile bu kadar ucuz omaz.
RTX 3070 ilk çıktığında 4300 TL'ydi hocam. Gayet olur bu fiyatlar.Hocam o Yurt dışı için Türkiye de bu paralar olamaz.
Rog alıp bu, seviyeye çıkaracaksın.....Millet bu fiyata 2. el 2070S filan satıyor.
Çok iyi bence de
Yok bilgilendirmek için yazdım 31 e gülecek kadar küçük değilimStok sayisini bile bile yazdın değil mi
Yani stok sıkıntısı olmadığı zamanı diyorsunuz ayrıca o zamanlar ekonomi daha iyiydi şimdi vergiler çok daha fazla.RTX 3070 ilk çıktığında 4300 TL'ydi hocam.
Akıl yaşta değil baştadır bunu ne zaman anlayacaksınız?Yok bilgilendirmek için yazdım 31 e gülecek kadar küçük değilim