Son sürüm düzgün.merhaba 6700xt ekran kartı var amdnin en stabil sürücüsü hangisi
24.3.1 sürüm bende mouse donuyor müzik dinlerken cızırtı sesi geliyorSon sürüm düzgün.
Anladım. Herkeste düzgün değil o zaman.24.3.1 sürüm bende mouse donuyor müzik dinlerken cızırtı sesi geliyor
pc hocası, VOK vs. bu sürümlerde video çekti.Anladım. Herkeste düzgün değil o zaman.
Ben her geleni direk indiriyorum sorun yasamiyorummerhaba 6700xt ekran kartı var amdnin en stabil sürücüsü hangisi
24.3.1 fps drop ve masaüstü donmalar oluyor anlamadım gittiBen her geleni direk indiriyorum sorun yasamiyorum
bendede oluyor24.3.1 sürüm bende mouse donuyor müzik dinlerken cızırtı sesi geliyor
Valla bende yok pc 10+ saat acik bende 2-3 ay oncekin de sadece tarayaci da kasmalar vardi o haric sorun gormedim24.3.1 fps drop ve masaüstü donmalar oluyor anlamadım gitti
23.8.2 kurdum şimdilik sıkıntı yok
Alakası yok son sürüme güncellediğim an sıkıntı yaşıyorum.pc hocası, VOK vs. bu sürümlerde video çekti.
Sorun yoktu
Aylardır 23.5.2 kullanıyorum sıfır sıkıntı.merhaba 6700xt ekran kartı var amdnin en stabil sürücüsü hangisi
amd ye geçtiğim için cok cok cok pişmanım6700 ile 23.12.1 kullanıyorum, gayet stabil. 24.1.1 ve 24.2.1 kullandım fakat gerçekten sorunlu driverlar. 24.3.1'i denemedim.
daha önce rtx 4060 kullanıyordum 5600xle bi değişiklik olsun dedim 6700xt geçtim oyunlarda takılmalar oluyor can sıkıcı bi şey6700 war bende son surum de kullanıyom sorun olmadı henuz