Dostum ozaman giriş seviyesi olmuyor segment farkı var b450 steel legend iyidir b550 alınır dicen ozamanHocam b450 diye dedim.Mesela en üst h610,z690dan daha mi işlevsel?6700xt varsa b550 takılır.İsterse b450 mükemmel olsun yine de b550 daha işlevsel.
B450 Ler giriş seviyesiymiş hocam ben a serisi giriş diye biliyordumB450 modelini giriş seviyesi bir anakart olarak görüyor herhalde :d
b450 steel legend mı giriş seviyesi?
A serisi anakaartlar giriş seviyesi bu arada segmnet farkını karıştırma rx 6800xt de 6700xt den iyi ona bakarsan arada fark varİşlemci kötü
Anakart giriş seviyesi
M.2 SSD bile yok 240gb sata var
Kasa PSU leş
Ramler idare eder gibi
Kısaca alınmaz
Haklısın hocam yanlış söyledim.Cok dikkat etmedim aslında b450yi görür görmez yazdım.Dostum ozaman giriş seviyesi olmuyor segment farkı var b450 steel legend iyidir b550 alınır dicen ozaman
Mesaj otomatik birleştirildi:
B450 Ler giriş seviyesiymiş hocam ben a serisi giriş diye biliyordum
Pcie sürümü???ekran kartıyla anakartın ne alakası var xddd
kasa ssd ve psu kötü onun dışında bu fiyata efso iyiANTEC P7 NEO RYZEN 5 5500 6700 XT B450M 16GB RAM 240 GB SSD FREE DOS OYUNCU BİLGİSAYARI - 648.42 USD + KDV
ANTEC P7 NEO RYZEN 5 5500 6700 XT B450M 16GB RAM 240 GB SSD FREE DOS OYUNCU BİLGİSAYARI En Uygun Fiyat Garantisi,www.dfsbilgisayar.com
Bu fiyata b450 steel legend fazla. Sistemin tek sıkıntı tarafı r5 5500 ile kasa-psu.Haklısın hocam yanlış söyledim.Cok dikkat etmedim aslında b450yi görür görmez yazdım.
Şu forumdaki bilmeden konuşan cahillere ceza verilmesi lazım. Bilmiyorsan mabadından uydurduğun fikrini yazma kardeşİşlemci kötü
Anakart giriş seviyesi
Kasa PSU leş
Ramler idare eder gibi
Kısaca alınmaz
@ARTIK FAN DEĞİLİM , @warymajesty , @Bıttım Sabunuİşlemci kötü
Anakart güzel ama b550 olsa daha iyi
Kasa PSU leş
Ramler idare eder gibi
Kısaca alınmaz
Depolama da sıkıntıBu fiyata b450 steel legend fazla. Sistemin tek sıkıntı tarafı r5 5500 ile kasa-psu.
tabi ssd olayı gerçekten olmamış.bence gayet makul bir fiyat bunu abdullah çıkarmış olsaydı buralar yanıyordu hoş abdullah'ın böyle bir kasa ve psu kallancağını zannetmiyorum ama fiyat mükemmel ötesi