Neler Yeni

Rehber 6700XT Sistem Toplama Rehberi

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Hocam sizin dediğiniz gibi bence de anakart değiştirilse güzel olur ayrıca Ssd nin kapasitesi sanki biraz düşük gibi ama bu fiyata bundan daha iyi sistem imkansız.
Depolama ihtiyacı daha çok olan kişiler sonra 1TB HDD ekler. Anakart ise indirimden adam gibi bir model alınmalı.

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
Ya sen şimdi böyle her ürün için ayrı linki olan sistem toplayınca bi efkarlandım.
Kaç ay oldu hep hazır sistem linki atıyoruz, hüzünlendim her ürün için ayrı link görünce...

Umarım eskisi gibi her parçayı teker teker seçtiğimiz sistem toplama günlerine dönebiliriz.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Ya sen şimdi böyle her ürün için ayrı linki olan sistem toplayınca bi efkarlandım.
Kaç ay oldu hep hazır sistem linki atıyoruz, hüzünlendim her ürün için ayrı link görünce...

Umarım eskisi gibi her parçayı teker teker seçtiğimiz sistem toplama günlerine dönebiliriz.
Evet artık neredeyse toplama diye bir şey kalmadı artık herkes direk daha uygun fiyatlı olduğu için hazır sistem alıyor. Ama 8300TL ye 6700XT olunca toplama daha uyguna geldi. Ben de özlemişim be sistem toplamayı valla...

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Evet artık neredeyse toplama diye bir şey kalmadı artık herkes direk daha uygun fiyatlı olduğu için hazır sistem alıyor. Ama 8300TL ye 6700XT olunca toplama daha uyguna geldi. Ben de özlemişim be sistem toplamayı valla...
Vallahi bende çok özledim tek tek toplamayı.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Top Bottom