unknownuser
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 4
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim.Harika bir konu ellerine sağlık.
Çok teşekkür ederim.Harika bir konu ellerine sağlık.
onla git klavye falan al yada mousepadbir oyuna 200 TL vermek çok değil mi sizce de?
ben zaten çoğu oyunu crack oynuyorum örneğin: RDR 2 - Mount & Blade Bannerlord şimdide crack cyberpunk yüklemeyi düşünüyorum : Donla git klavye falan al yada mousepad
Crack yüklemektense, Steam indirimlerini bekleyip satın alabilirsiniz eğer bütçeniz Epic Games'in yaptığı indirimlere uygun değilse.ben zaten çoğu oyunu crack oynuyorum örneğin: RDR 2 - Mount & Blade Bannerlord şimdide crack cyberpunk yüklemeyi düşünüyorum : D
Eğer bu gün 200 lira vermezsek oyunlara ileride daha da pahalı olacak. Normalde $60 olan oyunlara bölgesel fiyatlandırma yapıldığı için biz ucuza alıyoruz. Eğer CRACK kullanmaya devam ederse Türk oyuncu topluluğu bölgesel fiyatlandırma da olmayacak.bir oyuna 200 TL vermek çok değil mi sizce de?
Gayet makul fiyata geliyor, seriyi daha önce oynayanlar için Remastered versiyonu kesinlikle denemeleri gerek diye düşünüyorum.Crysis Trilogy fiyatı baya iyimiş kuponla
Haklısın. fakat alabilecek bir durumun yok diyelim ki, hiçbir şekilde alma imkanın olmayacak sen crack oynar mısın?Crack yüklemektense, Steam indirimlerini bekleyip satın alabilirsiniz eğer bütçeniz Epic Games'in yaptığı indirimlere uygun değilse.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer bu gün 200 lira vermezsek oyunlara ileride daha da pahalı olacak. Normalde $60 olan oyunlara bölgesel fiyatlandırma yapıldığı için biz ucuza alıyoruz. Eğer CRACK kullanmaya devam ederse Türk oyuncu topluluğu bölgesel fiyatlandırma da olmayacak.
Yıllarca CRACK oynadım, ama elime para geçtiğinde kendime bir bilgisayar dizdim ve bilgisayar dizebilecek gücüm varsa oyunlara da para verecek gücüm var demek olduğundan CRACK kullanmayı bıraktım.Haklısın. fakat alabilecek bir durumun yok diyelim ki, hiçbir şekilde alma imkanın olmayacak sen crack oynar mısın?
Ben yeni pc alınca bıraktım kıyamıyorum güzelim bilgisayaraYıllarca CRACK oynadım, ama elime para geçtiğinde kendime bir bilgisayar dizdim ve bilgisayar dizebilecek gücüm varsa oyunlara da para verecek gücüm var demek olduğundan CRACK kullanmayı bıraktım.