Neler Yeni

680 tl ye psu suz kasa önerir misiniz?

Efe erdem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Efe yılmaz
Fanı enazından 4 tane olsun argb olsun ve lütfen mesh yapıda olsun havalandırma iyi olsun ve fanı dark guardian pro daki fan benzeyen ofan çok hoş lütfen yardımcı olun

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Dostum önünde 2 tane fan var Airhawk Duo'nun ama 200 mm, yani kocaman kocaman, bu yüzden çok iyi hava alıyor. MasterBox MB511 ARGB'den daha fazla hava alıyor, karşılaştrıma videosu teknobiyotik'in YouTube kanalında mevcut, bu kasanın rakibi ise MasterCase H500.

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dostum önünde 2 tane fan var Airhawk Duo'nun ama 200 mm, yani kocaman kocaman, bu yüzden çok iyi hava alıyor. MasterBox MB511 ARGB'den daha fazla hava alıyor, karşılaştrıma videosu teknobiyotik'in YouTube kanalında mevcut, bu kasanın rakibi ise MasterCase H500.
malzeme kalitesine laf edenler oluyo la usb girişler çıkçak gibi oluyo diyolar nedir bu işin aslı ?

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Büğtçe arttırabilirsen kesinlikle İCUE220T öneririm.R5 3600 bile içinde soğutucuzsuz ısınmıyor.Stok soğutucuyla yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen daha iyi bilirsin hocam.Bu kasanın argb sini nasıl kontrol ediyoruz.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
malzeme kalitesine laf edenler oluyo la usb girişler çıkçak gibi oluyo diyolar nedir bu işin aslı ?
Ona yapabileceğim bir şey yok dostum, düzgün kullandığın sürece pek sorun çıkacağını sanmıyorum, çok sert çıkartmasın alan kişi :D.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen daha iyi bilirsin hocam.Bu kasanın argb sini nasıl kontrol ediyoruz.
Kontrolcüsünden ARGB kablosu çıkıyor, anakartında ARGB girişi varsa oraya takıp anakartının yazılımından kontrol ediyorsun. Eğer ARGB girişin yoksa kasada tuş olması lazım kontrolcüye bağlı, onunla renk değişiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,548
Üyeler
166,950
Son üye
ulkucuyuz
Top Bottom