malzeme kalitesine laf edenler oluyo la usb girişler çıkçak gibi oluyo diyolar nedir bu işin aslı ?Dostum önünde 2 tane fan var Airhawk Duo'nun ama 200 mm, yani kocaman kocaman, bu yüzden çok iyi hava alıyor. MasterBox MB511 ARGB'den daha fazla hava alıyor, karşılaştrıma videosu teknobiyotik'in YouTube kanalında mevcut, bu kasanın rakibi ise MasterCase H500.
![]()
Aerocool Airhawk Duo Cam Yan Panel 2x20cm Ön, 1x12cm Arka Duo ARGB Fanlı 3.0 Pencereli Oyuncu Kasası AE-AIRHAWKD | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Airhawk Duo Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart Tipi : ATX, Micro-ATX, Mini-ITX Güç Kaynağı Konumu : Altta Fan Yuvası : 8 x 12cm veya 5 x 12cm ve 2 x...www.teknobiyotik.com
Sen daha iyi bilirsin hocam.Bu kasanın argb sini nasıl kontrol ediyoruz.Dostum önünde 2 tane fan var Airhawk Duo'nun ama 200 mm, yani kocaman kocaman, bu yüzden çok iyi hava alıyor. MasterBox MB511 ARGB'den daha fazla hava alıyor, karşılaştrıma videosu teknobiyotik'in YouTube kanalında mevcut, bu kasanın rakibi ise MasterCase H500.
![]()
Aerocool Airhawk Duo Cam Yan Panel 2x20cm Ön, 1x12cm Arka Duo ARGB Fanlı 3.0 Pencereli Oyuncu Kasası AE-AIRHAWKD | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Airhawk Duo Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart Tipi : ATX, Micro-ATX, Mini-ITX Güç Kaynağı Konumu : Altta Fan Yuvası : 8 x 12cm veya 5 x 12cm ve 2 x...www.teknobiyotik.com
Ona yapabileceğim bir şey yok dostum, düzgün kullandığın sürece pek sorun çıkacağını sanmıyorum, çok sert çıkartmasın alan kişimalzeme kalitesine laf edenler oluyo la usb girişler çıkçak gibi oluyo diyolar nedir bu işin aslı ?
Kontrolcüsünden ARGB kablosu çıkıyor, anakartında ARGB girişi varsa oraya takıp anakartının yazılımından kontrol ediyorsun. Eğer ARGB girişin yoksa kasada tuş olması lazım kontrolcüye bağlı, onunla renk değişiyor.Sen daha iyi bilirsin hocam.Bu kasanın argb sini nasıl kontrol ediyoruz.